Meer dan (18+)

18+ verhaal
Na de vorige x hier geschreven te hebben is er nog vrij veel gebeurd. We hebben nog gepraat over zijn snelle klaarkomen, want ik was er zo van geschrokken. Blijkbaar was hij al zo ver heen dat het niet uitmaakte wie het had gedaan want het hij was toch wel gekomen. De weken erna deden we niet zo heel veel met elkaar omdat we denk ik toch vrij bang waren te ver te gaan of iets te doen wat de ander laat schrikken. Tot aan 2 weken geleden. Door toeval waren we samen thuis en ik was niet helemaal lekker dus lag al in mijn bed. Ik had nog gezegd: "Je hebt niks aan mij dus je hoeft niet te komen als je niet wil"
Hij kwam er lekker bij liggen en ik voelde al aan hem dat hij vrij blij was om bij me te liggen. Toen ik half sliep voelde ik ineens zijn handen over mijn benen naar boven richting borsten. Ik draaide me om, en zoende hem, sloeg mijn benen om hem heen en zei: "Alles behalve echt seks" Zo begon een aaneenschakelijk van zoenen, voelen, proberen en lachen. We zijn eerst samen in bad geweest. En om elkaar helemaal bloot te zien is zo raar.. Ik zag ook voor het eerst zijn piemel en ik kan er niks aan doen maar vind het maar een raar ding. We lagen lekker tegen over elkaar en hadden het overal over, behalve over wat er straks ging gebeuren. Het water werd een beetje koud en ik ging half boven op hem liggen, en we zoenden. Zijn handen over mijn benen, richting en kont en ineens had hij gevonden wat hij zocht, mijn benen trilden ervan. Mijn voorstel: Zullen we maar uit bad gaan, het is hier zo krap.
Eenmaal in bed.. Eerst lagen we nog naast elkaar en een 1 persoonsbed is vrij klein, dus automatisch zoek je een beetje een weg om lekker te liggen. We zoenden weer en zijn mond vond mijn tepel. Hij zoog, likte en zoende ze. Ik dacht toen al dat ik gek werd. Voor iemand zonder 'ervaring' was dit wel heel goed. (Misschien ook goed dat ik geen ervaring had, zo kan je ook niet vergelijken) Zijn handen waren overal en gingen richting buik steeds verder naar beneden. Hij vroeg om een beetje hulp want wist niet precies hoe het in elkaar zat. Ik leidde zijn hand langs al gevoelige plekjes en al snel wist hij wat hij wilde doen.
Ik voelde een vinger naar binnen gaan en het heen en weer bewegen, het gevoel in mij werd steeds warmer en heftiger. Ik voelde hoe nat het werd en besloot om me toch te laten gaan. Hij ging steeds sneller en dieper. Ik voelde het in mijn lichaam opbouwen tot een ernorme spanning, het leek of het knapte en er gleed een warme gloed over mijn lichaam.
Ik was voor het eerste in mijn leven klaargekomen. Hij keek super trots en toen was het mijn beurt..
Ik denk dat ik er een lamme arm van kreeg tot hij ineens aangaf dat het eraan kwam.
Het was een supermiddag en heb die avond heerlijk geslapen!
10 jan 2011 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van mylove2you
mylove2you, vrouw, 41 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende