Verder dan

18+ verhaal
Ik zal maar eens beginnen met dit: (Ik denk wel dat het valt onder 18+)
We hebben al wel een tijdje een relatie.. Ik heb me altijd voorgenomen om maagd te blijven tot aan m’n huwelijk en dat niet door een geloof of iets anders, het lijkt mij gewoon enorm vervelend als je al seks hebt gehad en hij het daardoor of erna uit maakt omdat er geen klik meer is, in een huwelijk doe je er toch meer moeite voor omdat je een belofte naar elkaar maakt. En het lijkt me helemaal mooi om je maagdelijk op je huwelijksnacht cadeau te geven aan hem.
Dus het zit zo:

Ik: Zwaarverliefd, maagd, wel vaker een vriendje gehad en misschien wel een klein beetje preuts/bang.
Hij: Ook zwaarverliefd, maagd, allereerste keer een vriendin.

We leerden elkaar kennen per toeval en het was eigenlijk meteen goed. Na een paar maanden heel veel contact en bellen/skypen/smsen wist ik meteen al wel dat ik hem wel zag zitten.
Na een superleuke eerste date volgde vrijwel heel snel een tweede date. In die date kwamen we erover uit dat een relatie beginnen en elkaar dan verder leren kennen wel een hele goede optie zou zijn. Hij vertelde meteen dat ik zijn eerste echte vriendin ben en hij zelfs nog nooit gezoend heeft. Ik dacht als eerste: Ohjee, nu moet ik hem leren zoenen. Straks is het helemaal niks. Dus heb ook aan hem verteld “Zeg maar zodra je echt wil tongzoenen want ik ga je niet dwingen om het meteen te doen” Die avond sloten we af met een knuffel en een kus op de mond wat eigenlijk voor hem al heel veel was, want ook dat was in zijn leven nog nooit gebeurd. Een week later was eigenlijk hetzelfde, en tussendoor ook. Gewoon een kus op de mond en verder ging het niet. Na 4 weken op een avond met afscheid nemen gebeurde het, ik voelde dat hij steeds zijn mond open wilde doen. Dus ik zei: Wil je meer?
Na heftig geknik en een super korte uitleg zoende we elkaar op een andere manier. Ik vond het eigenlijk echt super smerig! Ik was gewend om jongens te zoenen die het al konden of vaker hadden gedaan. Ik voelde me enorm schuldig voor mijn rare gedachten omdat ik hem zelf wel heel leuk vind! De week erna vertelde ik hem dat het zoenen niet gaat om meteen je tong bij iemand erin te drukken en als een klapvis tekeer moet gaan. En gaf hem een andere uitleg over tongzoenen. Die zoenen die daarna kwamen zijn elke keer weer onvergetelijk. Het ging zoveel beter en mijn vlinders in mijn buik fladderen op en neer de hele dag. Vorige week was helemaal bizar! We lagen op de bank te zoenen en ik vind het altijd lekker om door zijn borsthaar te woelen. Ik lag bovenop hem en doordat het niet lekker lag, ging ik ff verliggen en schoof plots langs zijn stijve heen, we gingen door met zoenen en hij zocht zijn weg onder mijn shirtje maar mijn borsten, op sommige momenten kneep hij er net iets te hard in. Het voelde voor hem heel bijzonder om borsten vast te hebben en probeerde heel hard om mijn tepels stijf te krijgen. Opeens pakte hij mijn hand en leidde het naar zijn stijve penis. Ik was nog nooit zover gegaan en schrok er eigenlijk van! Ik haalde mijn hand weer weg en hij stopte met zoenen om te vragen of het niet goed was? Dus ik zei best verlegen nog wel: “Uh, nouja.. Ik had me daar altijd wel iets bij voorgesteld maar toch is het wel apart” En ik begon als een klein meisje te giechelen! Echt super gênant, misschien voor hem ook wel.. Ik lag een beetje te lachen om wat er net gebeurd was. Ik zoende hem weer en onder het zoenen zocht ik door mijn nieuwsgierigheid toch zelf mijn weg naar zijn stijve penis. En omdat ik als groentje echt niet wist wat ik moest doen wreef ik er maar gewoon overheen. Tot hij ineens zei: “Mag ik je een beetje helpen?” Hij deed zijn broek los en legde mijn hand echt op zijn stijve, ik keek niet want was bang om in de lach te schieten, hij hield mij door zijn hand op mijn te leggen, hij bewoog 3 x en ineens voelde ik een plakkerig spulletje tussen mijn vingers. Toen schrok ik helemaal! Hij schrok er zelf ook van en ik haalde snel mijn hand weg waardoor ik nog heel onnozel vroeg: “Moet je een doekje hebben ofzo?” Hij deed zijn broek weer dicht en stond op waardoor hij de hele tijd hetzelfde herhaalde en zei: “Je zal me wel zo’n ontzettende kneus vinden” Ik wist gewoon niet wat ik moest zeggen en volgens mij keek ik hem heel verschrikt aan. Hij ging naar huis en het enige was ik elke keer dacht was: “Wow, dan is hij later ook heel snel klaar en ben ik nog niet eens opgewarmd”


Ik denk dat ik maar snel ga stoppen en volgende keer er nog meer over schrijf.
11 dec 2010 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van mylove2you
mylove2you, vrouw, 41 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende