Mijn eerste deuk!

Ik heb al enige tijd mijn rijbewijs!erg vrolijk 3 weken geleden heeft mijn vriend een nieuwe auto gekocht. Echt een stoere auto en ik was er meteen helemaal verliefd op. Na veel gesmeek mocht ik er eindelijk mee naar me stage. De heenreis ging helemaal goed en was helemaal trots! Ik was me zelfs al aan het verheugen op de terugweg... Ik rij het parkeerterein af... en je raad het al! Ik schaaf zo langs de muur... Verkeerde inschatting van de bocht.
Soap-serie-achtig rol ik uit de auto en laat me op de grond vallen... Het enige wat er uit me mond kwam was,'ow kut, ow kut, ik word opgehangen als ik thuis kom!!!' Komt er nog zo'n vent voorbijlopen en zegt bijdehand, 'zooooo dat is een flinke deuk!' Grr...
Verward stap ik de auto in en rij naar huis. Onderweg maak ik me zwaar ongerust om het gezicht te zien van me vriend. Dus besloot hem alvast op te bellenengel. Hij probeerde me te kalmeren, maar was helemaal overstuurhuilen.
Ik rij de garage in en gelukkig stond hij me niet op te wachten. Ik kwam boven en hij omhelsde me en zei, 'Het is toch maar blik. Ik ben blij dat jij nog in orde bent.' Pff... dat luchte op, maar schaamde me kapot!! Ik ben echt zo'n andermans eigendommenvernieler! En me eigen spullen die gaan nooit stuk!!!
Dus heb afgezworen om die auto niet meer aan te raken...
En ben nu druk aan dealers aan het bellen om het te laten repareren.....
Toen ik mijn verhaal had gedaan zei hij, 'Voortaan mag je de auto 1 week in de maand niet meenemen. Je rijdt altijd zo goed! Maar tijdens je periode rij je zo wiebelig...'
En bedankt schatverward
12 dec 2006 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Suzannes
Suzannes, vrouw, 37 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende