mijn gave

ik wil jullie ook graag over mijn gave vertellen!!!

ik was 9 jaar oud toen ik aura's begon te zien bij mensen die ik goed ken(de) ik was nog te jong om dat te begrijpen maar ik zag het wel,
toen ik 10 was herkende ik mensen terwijl ik ze niet kenden of nog nooit gezien had!dat vond ik heel erg eng.zo kreeg ik steeds meer eigenzinnige dingen over mij heen. een paar maanden later kreeg ik rond mijn bed gedaantes. goede maar ook slechte. ik dacht dat het een enge droom was maar het bleef komen. dat heeft 3 weken (elke nacht) geduurt.
tot ik op een dag met een paar vrienden in een cafetaria zat. ik kreeg informatie binnen.ik vroeg aan een goede vriend van mij wat hij die avond er voor had gedaan. hij vertelde dat hij samen met zijn broer op de computer een spel had gespeeld. ik vroeg aan hem of hij had verloren en hij zei : JAH! hoe weet je dat? ik zei ehmm.. gewoon een gedachte.
ik dacht dta ik dat gewoon goed gegokt had maar ik kreeg het steeds vaker dat ik dingen van mensen wist die ze zelf niet eens wisten. een week later zat ik weer bij het zelfde cafetaria met een vriendin te praten. ineens voelde ik iets vaags door mij heen gaan en zag beelden in mijn hoofd van die vriendin die bij me zat en een hoop politie erbij..
een aantal dagen later kreeg ze een auto ongeluk en is darbij gestorven.
ik begon het dus erg eng te vinden... en geef de schuld aan mij zelf omdat ik haar niet gewaarschuwd heb. maar nu zie ik snachts mijn vriendin en dan zegt ze tegen mij dat ik het mezelf niet mag verwijten.
ik heb al een paar keer gezegt tegen haar dat ze weg moet blijven maar dan zegt ze tegen mij dat ze zolang ik me zelf de schuld geef niet naar de hemel kan ze blijft dan tussen hemel en aarde hangen. ik heb het me nu vergeven en ze is me komen bedankenverliefd ze nam afscheid en ik heb haar niet meer gezien. ik hoor wel vaak van haar dan zegt ze dat ze van me houd en of ik ook tegen haar moeder wil zeggen dat het met haar goed gaat en dat ze ons beschermt dat geeft me een fijn gevoel!

nu ben ik 3 jaar verder... en krijg veel dingen binnen over mensen maar alleen over mensen waar ik goed mee omga en waar ik goed mee kan praten.ik krijg ook informatie over mezelf binnen...
ik ben er nu zeker van dat ik het niet verzin..

ik kreeg te horen dat ik om mijn 25ste trouw met arnold, ik krijg een tweeling (2 meiden), ik heb in mijn leven 5 grote problemen,ik zal sterven op mijn 73ste en ik zal sterven door een ziekte.

ik dacht dit is gewoon iets waar ik niks aan heb dus ik ben naar een waarzegster gegaan en ze zei precies het zelfde !

IK WEET HET DUS ZEKER!!!verward ik krijg graag reacties van jullie.. of als je ook zo iets heb mee gemaakt laat het me weten

xxx
17 jul 2005 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van rac_L
rac_L, vrouw, 33 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende