mijn gevecht met depressie

ZET DIT LIEDJE OP EN BEGIN DAN PAS MET LEZEN ZODAT JE BETER VOELT HOE IK ME VOEL http://www.youtube.com/watch?v=jGKRXhmFQlw

hallo ,Ik zou jullie wat vertellen over mezelf. Ik ben Alexa.
Ik heb mijn geheimen, ik heb mijn verleden. Ik heb mijn fouten gemaakt en het had zn gevolgen.
Het begon allemaal een jaar geleden. Ik ging naar een nieuwe school. Ik had wel een paar vriendinnen maar ik had elke keer een stemmetje in mijn hoofd van 'Ik hoor er niet bij.' 'Ik ben niks 'dat ik. ' ik was niet goed genoeg', zij ik tegen mezelf En als je dat gevoel elke dag hebt begin je het te geloven. Hoe kon dit gebeuren, god waarom deed je dit ik heb toch nooit wat fout gedaan? Ik begon met mezelf te haten. Ik had het gevoel dat het leven me haatte. Dat ik niet het soort persoon was dat gelukkig kon zijn. Ik verdiende het niet.. Ik was een vreselijk persoon. Ik was een slet, dik, niet goed genoeg. Iedereen die bij mij in de buurt kwam deed ik pijn. Dus ik begon mezelf op te sluiten van de wereld. Ik wou niet dat de wereld mij zag want ze zouden me toch niet begrijpen. Met de dag werd het erger. Ik streef naar het normale leven, ik wou er weer bij horen. En zonder resultaat . ik voelde me het meest eenzame persoon op de aarde. Ik was ..

#1 een snijder
#2 depressief
#3 suïcidale
#4 anorexia

luister je nog ? oké goed. Ik heb mezelf weer gevonden. Met mij gaat het weer langzaam beter. Elke dag een beetje, ik neem kleine stapjes vooruit. Maar toch heb ik veel tegenvallers. Ik doe mijn best niet meer depressief te worden. Ik doe mijn best niet meer aan zelfmoord te denken. Maar jij... jij hebt nog een kans, maak niet dezelfde fouten als ik het gemaakt.. Je bent het waard. Je bent prachtig, geloof me. Lach want je verdient het. Geniet van elk moment dat je bij mensen bent waar je van houd. Je hebt een reden om hier te zijn. you're blessed. geloof me je bent perfect in elk opzicht. En laat niemand je geloven dat het niet zo is. NIEMAND zelfs jezelf niet.

08 dec 2012 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van likeanerd
likeanerd, vrouw, 27 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende