Mijn vrijdag met J. ^^

Tja, waar moet ik beginnen,,,

Ik heb MinX beloofd een gedetailleerd verslag neer te zetten over mijn vrijdag, dus dan doe ik dat maar (anders word ik een klein beetje geslagen volgens mij knipoog)

Gisteren had ik om 1 uur met J. afgesproken voor een natuurpark bij ons in de buurt, en van daaruit zouden we naar zijn huis fietsen. Ik sta dus om 1 uur daar (na een beetje omgereden te zijn, omdat ik de weg niet precies wist engel. Hij kwam er ook aan, dus wij naar zijn huis gefietst, dat een beetje in de ‘middle of nowhere’ ligt, tussen bos en velden en al. Uiteindelijk zijn we maar gaan lopen (die verdomde sneeuw ook overal knipoog). Bij hem thuis aangekomen, heb ik de vriendin van zijn broer ontmoet, die buiten een sigaret stond te roken. Binnen gaf hij me een korte rondleiding door het huis, en toen gingen we naar zijn kamer. Daar was het nogal een grote rotzooi (wel een minder erge dan mijn kamer toen hij naar mij kwam), zegt hij zo:”ik zal wat plaats voor je maken op mijn bank”. Hij tilt de deken op die onder de rotzooi ligt, schuift hem een halve meter opzij, zodat ik kon zitten. Toen hebben we wat gepraat (en hij heeft mij een heleboel foto’s laten zien van toen hij nog blond was gemeen. Diezelfde dag kwam een vriendin van z’n moeder en het zoontje, en hij kan niet echt opschieten met die jongen, en om te voorkomen dat hij plotseling de kamer op zou rennen, deed J. z’n kamer op slot. Uurtje later ofzo, klopt zijn moeder op de deur, en J. doet dus de deur open. Zijn moeder op zo’n toon (dat zal ik niet snel vergeten): “oh, gaat hier de deur op slot?”
Nja, wij afgesproken dat ik daar blijf eten enzo, en wij gaan weer praten enzo^^. Rond 20 over 5 werden we geroepen voor het eten, dus wij weer naar beneden gegaan, en wat gegeten. Halverwege begint zijn broer plotseling:“ik wil je nu niet gaan ondervragen ofzo, maar J. heeft nog steeds niet verteld wie jij bent”
J: “dat is NumB”
Broer: “Ja, oké, maar wie ben jij nu precies?” (hij bleef maar van mij naar J. wijzen en weer terug, alsof hij eigenlijk wilde vragen van: hebben jullie nu iets)
Ik zo: “Ik ben NumB” (maar dan volledige naam)

En toen kwam het gesprek gelukkig op iets anders^^. Na het eten zijn we weer naar boven gegaan (zijn broer, vriendin van z’n broer, zijn moeder en vader en die vriendin van zijn moeder gingen naar één of andere workshop, die jongen bleef beneden.
Uiteindelijk kregen we een heel erg domme discussie, of ik wel of niet kan denken (en ik vind van nietgemeen). Zo ging het een uur ofzo door, toen hij plotseling zei dat hij me best wel slim vond (ik had 1 of andere logische opmerking gemaakt, kweet alleen niet meer wat), en toen vroeg hij wat ik van hem vond. Ik begon zo geheimzinnig te doen van: dat wil je niet weten, enzo. Helaas ging hij daar te diep op in, wat dus betekende dat hij me dood begon te kietelen. engelnahnah. Ik heb half dood op zijn bed gelegen met mijn hoofd op de grond, en mijn benen op het bed, toen F. belde (voor de tweede keer die avond, om te vragen hoe het gegaan was enzo). Ik kreeg 5 minuten rust, en toen begon hij weer. Deze keer was hij zo gemeen dat hij de deur deed afsluiten, en dat ik pas mocht gaan als ik het gezegd had. Uiteindelijk (na me zo’n 2,5 uur gekieteld te hebben), lagen we in een hele rare, nogal foute positie op zijn bank (ik probeerde zijn armen in bedwang te houden, en toen zijn we maar op zijn bed gaan zitten. Ik probeerde de hele tijd het onderwerp ergens anders op te brengen, maar het lukte hem steeds om het onderwerp maar steeds terug te brengen. Na een tijdje begon hij weer te dreigen dat hij me weer zou gaan kietelen, en toen zei ik zo: “ik haat jou als jij kietelt”
J: “Ik haat ook van jou”
En toen begonnen we langzaam te zoenen,,,

Ondertussen had mijn vader nog gebeld om te vragen hoelaat ik thuis zou zijn (half 11 maximaal), dus wij vertrokken maar langzaam (J. moest met me mee fietsen, want ik mocht niet alleen door het donker). Afscheid genomen, en ik als een blije kip het huis in gerend waar ik een preek kreeg omdat ik 5,5 uur te laat was engel. Toen de telefoon gepakt, en een uur met F. aan de telefoon gehangen (kom op, zoiets moet je toch vertellen, he? nahnah).

ik heb trouwens een weddenschap met F. verloren, ik zou haar een uienbrood moeten kopen als hij voor 15 maart zou zeggen dat hij me leuk vindt, en dat heeft hij gedaan, dus ik moet haar een uienbrood kopen knipoog. Mja, dat heb ik er wel voor over^^.

Zoals MinX zegt: Ik heb er veel voor terug gekregen knipoog erg vrolijk.

But I still remember just the way you taste,,,


verliefd
NumB
04 mrt 2006 - bewerkt op 21 jan 2010 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van NumB
NumB, vrouw, 33 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende