Milton keynes - Green Day

Londen the story

Eindelijk was het zo ver, nadat ik gezellig een nachtje was blijven slapen bij nikki (nog bedankt meisje ) ging de wekker om 5 uur. Volgens mij ben ik nog nooit zo snel uit bed gekomen. Snel onder de douche gesprongen en daarna nog een kopje thee gehad die nikki voor mij had gezet. Nadat wij helemaal fris en fruitig waren voor deze grote dag besloten wij te vertrekken. We moesten de nachtbus hebben...maar...WAAR stopt hij dan.
(toen begon het gelift al hier kom ik nog op terug). Uiteindelijk op Amsterdam Centraal gekomen en daaruit de trein naar Schiphol genomen.

schiphol
Omdat Nikki en ik zo ontzettend slim waren om NIET de telefoonnummers te hebben van Nick, ellen en guus besloten we maar om door te lopen en bij de gate op onze mede-idioten te wachten. Nadat we er achter waren gekomen dat je NOOIT naar koffiemeneermensen moet luisteren besloten we maar te gaan zitten en kregen wij ineens een telefoontje van nick. Nadat wij hun zowat een hartinfarct hadden bezorgt door te zeggen dat ze niet goed waren bij gate 31 (bleek dus de incheck balie te zijn haha) kwamen ze na een tijdje aan gelopen. Te gek het feest kon beginnen!!

Vliegen.
Ik moet eerlijk bekennen dat vliegen niet mijn favo thing is ...MAAR vandaag was het speciaal, ik bedoel je vliegt niet iedere dag naar Londen om even je favoriete band te gaan zien.
Ellen en Guus hadden overigens nog nooit gevlogen, Nikki was doodsbang dat ze weer ziek zou worden, en Nick zijn fototoestel werd per direct in beslag genomen door Guus die hem volschoot met eh...wolken .
Het vliegen bleek achteraf toch wel mee te vallen, Ellen vond het toch stiekem wel leuk, Guus was niet bij het raam weg te slaan, en nikki is niet ziek geworden.
eind goed al goed...
Toen we een veilige landing hadden gemaakt was het bijna alsnog fout afgelopen.
Nikki en Guus wilde ZO graag een sigaret dat ze hem op het vliegveld zelf opstaken. Nadat een engelse paniekerige meneer schreeuwde : WHAT ARE YOU DOING besloten Guus en Nikki nog even te wachten tot ze hun sigaretje op gingen roken. Misschien was dit ook wel zo verstandig

De Reis naar het hotel.
Uiteindelijk moesten we dus met de bus naar het bus station van Milton keynes en daaruit een taxi naar het hotel. Op het station liep het ondertussen zwart van de american idiot shirtjes en van de all stars (die van ellen waren lekker toch Vééél mooier !!!)
Nadat we een taxi hadden aangehouden kropen de jongens daarin en reden weg zonder even te zwaaien...de schoften . Goed, op naar het hotel dus. Ik kon maar niet wennen aan het feit dat ze links rijden daar in engeland wat een stel deuzen zeg Maar goed toen wij aankwamen zaten Nick en Guus lekker op hun gemak in de lobbie of hoe noem je zo'n ding. Nadat we een uurtje daar hadden gezeten "ja maar het is hier zo lekker koel, zullen we hier blijven?" besloten we dat het tijd werd om echt weg te gaan...op naar de bowl...

Een wonder.
Omdat we er nog steeds niet achter waren gekomen dat je ook gewoon busjes kunt huren voor 5 personen splitste we weer op, de meiden gingen dit keer eerst (en hebben wel gezwaait!) en de jongens zouden ons direct volgen met een andere taxi
alleen...tjah wisten wij veel dat er wel 600 ingangen waren !!!
Kortom om een lang verhaal(ruim een uur) kort te maken waren wij onwijs blij toen Guus en Nick op hun gemak aan kwamen wandelen...
een wonder dat ze ons gevonden hebben...want hoe vind je 3 meiden als er 60.000 mensen zijn... kortom goed gedaan ventjes !!!

"Even geld pinnen"
Toen we weer samen waren vertelde Guus ons dat hij nog geld moest pinnen want hij zou en hij moest met een enorme berg nieuwe green day troep naar huis gaan (uiteindelijk is dat geloof ik maar 1 petje geworden ) We werden naar een hotel gestuurd want daar kon je pinnen.. NIET DUS maar het was maar 5 minuten met de auto...we maakte daar dus uit op dat we dat wel even konden lopen. Goed streep dat even dus maar weg het was ruim een uur lopen. Tot een aardige vrouw ons er op attent maakte dat als we naar green day gingen we toch echt de verkeerde kant uit gingen. Toen we zeiden dat we naar de supermarkt moesten bracht de vrouw ons wel even daar naar toe. Natuurlijk hadden wij hier absoluut geen problemen mee want ondertussen waren we dood op en konden we die vrouw wel zoenen. Goed even snel water inslaan en eindelijk eens een broodje eten en hup, de hitte weer in. Oh ja we hebben natuurlijk ook geld gepint!!!!
Dit keer gingen we weer te voet terug, maar nu hoopte we op een lift. Nadat er een auto stopte met 2 meiden erin die duidelijk maakte dat er best nog wel plek was voor 2 personen (goh en wij hadden 2 jongens bij ons is DAT niet even toevallig !) begon ik de hoop al op te geven. Maar om de moed erin te houden zongen we vrolijk : always look on the bride side of life en dit hielp. Alsof het een wonder was verscheen er uit het niets een gele schoolbus met een net zo wanhopige chauffeur "i have no friends, come on in"was wat hij zei. Nadat we hem op het hart hadden gedrukt dat we nu voor altijd zijn beste vrienden zouden zijn zette deze goede man ons haast voor de bowl af ! was dat niet even fantastisch !
Guus kon snel (naja snel...ik denk dat ze ook hier weer ruim een half uur hadden gestaan) zijn spulletjes halen samen met nikki. Ondertussen zaten Nick ellen en ik uitgetelt in het gras na te hijgen...wat een avontuur weer.

OH MY GOD !!!
Nou, goed, jullie lezen al dat we heel wat hadden meegemaakt in deze korte tijd, ondertussen was het een uur of 4, kortom nog een uur en het voorprogramma zou beginnen. Snel even naar binnen dus...
Nadat we 2 zeer vriendelijke heren waren gepasseerd waren we in de bowl...
het gevoel wat wij alleen toen hadden is onmogelijk in letters uit te type... het is een gevoel dat je op dat moment heb als je ineens zo veel mensen bij elkaar ziet zitten.
het einge wat je dan ook hoorde was : oh my god...jesus...JEEEEEEEEEMIG... de 1e 5 minuten. Nadat we waren bijgekomen gingen we nog snel even met ons 5e op de foto en daarna direct door naar het toilet en drank bonnen halen. Toen we de drank kraam voorbij liepen hoorde je kreten als HOI HOI Budweizer bier !!!! Nou snel plassen dus en bonnen halen en daarna drinken. Dat drinken trouwens... je kreeg dus een behoorlijke 1/2 beker met bier. dat ging er na die hitte echt heerlijk in, alsof er een engeltje over je tong fietste.
toen we eindelijk een redelijk plekkie hadden gevonden was het 5 uur...tijd voor de voorprogamma's.

De voorprogramma's
Heerlijk lagen we met z'n alle in het gras toen we ineens wat geluid hoorde...en ja hoor het 1e voorprogramma was begonnen. Ik moet heel eerlijk bekennen dat ik me niet zo heel veel hier meer kan herinneren, dus het zal wel niets bijzonders zijn geweest.
Ondertussen waren Guus en Nick voor de 2e keer weer bier halen en nadat we even naar de wc waren geweest (die overigens echt kei ranzig waren) kon het volgende voorprogramma beginnen. Taking back sunday. Dit was best kicken. al was ik echt te moe om de hele tijd te gaan staan en tjah...het mooiste moest nog komen he... Nadat deze band ook weer was afgelopen en wij weer even naar de wc waren gegaan (jemig wat moet je pissen van al dat bier ondertussen dus weer een beker bier verder...) gingen we naar Jimmy eat world kijken...Ik heb veel gezien...maar niet echt veel Jimmy eat world hehe
Nadat nikki en ik een stel engelse hadden uitgescholden voor sjembek en de jongens weer terug waren van het NOG een keer bier halen begon het nu toch wel er in te hakken.
ik begon langzaam aan steeds meer mensen te zien...en dat was raar...want..eigenlijk was het al best vol...KORTOM de alcohol deed zijn ding. Leek mij verstandig om maar even te blijven zitten en samen met nikki gingen we mensen kijken...ohoh wat had je er een zooi bijzitten. Uiteindelijk was Jimmy eats world dus afgelopen...nu nog een half uur...en dan was het echt zo ver... Je kon Green day al bijna ruiken !!!

Green day ?
Goed... ineens werd het spannend...
Nick en Guus moesten (jawel) even snel bier halen... zij wilde graag naar voren en wij ook wel we zouden even wachten maar toen we ineens het beruchte roze konijn zagen besloten we toch maar naar voren te lopen...
kort nadat het konijn weer weg was drong het tot mij door... ZE KOMEN ECHT
Toen je het kabaal van American idiot hoorde sloegen alle stoppen door... we zijn WEER bij green day ! hier hebben we de hele dag op gewacht.
helemaal gek worden tijdens Brain stew , in een omhelzing met nikki en ellen 'are we the waiting'gezongen (en gewacht hebben we) Vooral hard meebleren en afentoe even laten merken dat Billie Joe echt de meest geile vent is van de hele wereld.
Wij dames smolten toen Billie Joe een klein ventje het podium op hees om samen met hem het publiek met een waterpistool nat te spuiten... even kwamen bij ons de moedergevoelens aanwakkeren. Toen She begon heb ik even duidelijk gemaakt dat die voor Nikki was
en toen klopte er ineens iets niet meer volgens ons lijstje !! er werd een totaal ander nummer gespeeld... na even te hebben geluisterd bleek het Maria te zijn ! Dat was wel echt een verrassing...geweldig nummer. Na we are the champions sloten ze af met Time of your life...en heren van green day... DAT hadden wij zeker. Nadat we even hebben staan genieten van het vuurwerk vroegen we ons af hoe we nu onze eigen hollandse hunks moesten terug vinden...dit werd een moeilijke klus... MAAR als door een wonder kregen we op dat moment een sms van Guus en Jawel...daar stonden ze.
De heren hadden duidelijk net zo veel genoten van Green day als dat wij hadden gedaan
en ze vertelde allemaal wilde verhalen over mensen die green day eigenlijk niet zo leuk vonden...en dat nick wel weg zou worden gestuurd als hij niet ophield met duwen en trekken en gek doen.
we waren het er allemaal over eens...dit was zo geslaagd....

ravijnen en dansende meisjes
We besloten met de massa mee te lopen. Natuurlijk moesten de heren wéér eens naar de wc (en maar zeggen dat vrouwen vaak moeten...) waarna Guus de dames toilet in dook terwijl de heren toilet echt ernaast was . Nick vond eindelijk zijn modderpoel en sprong er vol blijdschap midden in. Goed...maar nu moesten we dus nog naar het Hotel...
"we kunnen het beste de menigte volgen"was een slimme opmerking...
Goed..we waren alleen even vergeten dat bijna iedereen ook iets te veel van dat verrukkelijke bier had gedronken...kortom we kwamen in een bos vol takken terecht.
Nadat Nick net op tijd had ontdekt dat er water was en zich vastgreep aan een heel dun takje kon hij ook guus nog overeind houden. Met zijn 5e klommen we langzaam aan weer naar boven. Hier kreeg Guus nog een speciale show door een stel dronken droppies boven op een berg stenen. "waarom kunnen wij niet gewoon hier blijven slapen" Hoelaat word t licht"waren vragen die je op dat moment vaak hoorde. We dachten ons plekje te hebben gevonden werden we plots weggestuurd door de politie en werden we in de goede richting geduwt. En na ruim een uur lopen kwamen we uitgeput op het trein station aan...

Hoezo 2 persoonskamer ?

Na een uur wachten hadden we nog geen taxi
Guus was al onder zijl gegaan...die lag lang uit op de stoep te slapen
Uiteindelijk stopte er toch een taxi en daar konden we ook nog es met ons 5e in
HOERA we kunnen slapen. Ik kan jullie vertellen dat achterin zitten niet prettig was...en dat ik blij was dat we eruit waren. Bij het hotel zijn we heel gewoontjes met zijn alle naar de hotelkamer van guus en nick gelopen en daar geslapen. kan best hoor met z'n 5e !
De heren waren direct in een diepe slaap, de dames hadden hier iets meer moeite mee.
Nadat we midden in de nacht nog wakker werden van vreemde geluiden en weer in slaap vielen...weer wakker werden en weer sliepen, werden we uiteindelijk rond een uur of 9 echt wakker... iedereen ging zich even opfrissen en om half 11 zaten we aan een heerlijk ontbijtje
we besloten dat als het mogelijk was dat Ellen Guus en Nick met ons mee gingen want oorspronkelijk hadden zij een latere vlucht.
Om half 12 gingen we weg opweg naar t trein station...het einde leek nu echt in zicht te komen.
Het was trouwens een stuk stiller in de auto dan die dag daarvoor toen iedereen aan het kleppen was. Blijkbaar was iedereen toch een beetje nog in een shock van de 60.000 man...of zouden er nog andere factoren een rol hebben gespeeld ?
Goed op weg terug dan...
de bus genomen...proberen bij het vliegveld...binnen 2 minuten geregeld.
nog even wat gegeten bij de burgerking met de meest heerlijke sausjes ever (zie foto's trouwens) daarna inchecken... nikki was een terrorist schijnbaar want haar telefoon, fototoestel en mp3 speler waren erg verdacht en moesten nog door een scanner...oke...nikki bleek toch het lieve meisje te zijn maar goed dat wisten wij allang.
Erg duf zaten we te wachten op het vliegtuig. weer vertraging natuurlijk
Nikki zei nog , ach nog even en dan zijn we lekker thuis...tis net de ns... foute opmerking bleek later.

Goed weer vliegen dus
de terugreis was minder prettig dan de heenreis , het vliegtuig wiebelde alle kanten op
en we waren al druk aan het oefenen met de noodhouding Brace Brace of wat was dat ook alweer .
Goed dus uiteindelijk veilig geland in Amsterdam weer door de douane en Huppa we waren er Afscheid genomen van de jongens en daarna een treinkaartjes automaat gevonden en konden we weg...dachten we... DE TREINEN REDEN DUS NIET !!!
ondertussen waren de ouders van ellen ook aangekomen en hebben we nog een extra knuffel gekregen van ellen!

samen met nikki heb ik nog anderhalf uur gewacht op schiphol, mijn pa en ma waren onderweg en nikki kon toch ook met de bus...
eind goed al goed


samenvatting
Voor mensen die geen zin hebben om alles te lezen...
een samenvatting van dit verhaal is :
Het was gewoon echt super gezellig
green day was fantastisch
gezelschap was superdepuper
en laat die dvd maar komen want die gaan we echt met z'n 5e kijken!!!
DIT WAS SUPER GAAAAAAAAAF !!!


23 jun 2005 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Ereshkigal
Ereshkigal, vrouw, 39 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende