Mindervaliden

Vandaag is het de Internationale Dag van de Mindervaliden. Deze dag is in 1992 in het leven geroepen. In 2007 is het van naam veranderd. De Dag heet nu de Internationale Dag van Personen met een Handicap. Meer informatie kan men vinden op www.idpwd.com.au

Een aantal mensen op myDiary heeft mij een berichtje gestuurd met troostende woorden, dat heeft mij goed gedaan. Hartelijk dank daarvoor.

De afgelopen tijd heb ik wel meegelezen. Blijf toch nieuwsgierig hoe het met MissMoon, BED, Pantoffel, Luunna, Curacaotje, st-ar, Zuko, Strigiformes, Roir, JustMe22, LSDsuicide en anderen gaat. Een eerste bericht is wat ongemakkelijk, toch wil ik weer regelmatig stukjes schrijven.

Het afvallen gaat goed, tot nu toe gestaag en blijvend. Er is een periode geweest dat ik er niet veel voor hoefde te doen. Door spanningen kon ik niet eten. Veel downs maar ook ups. Het gaat beter. Omdat ik dingen achter me heb gelaten (ook al ging daar de nodige tijd overheen). Vanaf dinsdag ga ik (voor de derde keer) bij PostNL werken. Met veel plezier, ik verheug me er op ! Freelance-werkzaamheden kunnen er omheen gebouwd worden.

(wandeling met hond, 9 minuten hometrainer, 30 situps)
Ontbijt: schaaltje brinta, scheut melk en een banaan
Lunch: twee maisboterhammen, wat boter, casselerrib en paprika, mok mango-thee
(wandeling met hond)
Tussendoor: mok cup-a-soup tomaat, twee mokken citroenthee
(9 minuten hometrainer, 30 situps)
Avondeten: bloemkool met tuinkruidensaus, slavink, glas water
(wandeling met hond)
Tussendoor: glas water, schaaltje magere aardbeienyoghurt
(met hond naar buiten)
Glas sinas light


03 dec 2016 - bewerkt op 03 dec 2016 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Groningse
Groningse, vrouw, 53 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende