Mis je!

Zijn ouders waren 2 weken op vakantie.., zijn gisteren terug gekomen. Heb dus ieder weekend bij mijn vriend geslapen, was allemaal erg leuk en ben wel tot rust gekomen. Thuis is het allemaal ook niet makkelijk met de ziekte van mijn vader. Het is echt heel erg voor hem maar voor ons (Mijn moeder, broertje, zusje en ik) is het ook erg zwaar. Soms denk ik echt was ik hier nu maar weg!
Maja dat gaat niet, en eigenlijk wil ik dat ook helemaal niet, ik wil toch iedereen steunen enz.
Maja als je dus ieder weekend bij je lieffie slaapt mis ik hem nu heel erg! Echt heel raar is dat..., Hij is nu voor een eigen huisje aan het kijken, lijkt me erg leuk. Kan ik daar ook een beetje me eigen dingen gaan doen en wonen we toch een beetje samen. We willen echt samen gaan wonen en gelukkig heeft hij de zelfde ideeen als mij en ruzieen we daar nooit over vrolijk Moet ik wel even afkloppen want misschien komt dat allemaal nog, haha. Maar het gaat nu erg goed tussen ons. Het is natuurlijk een half jaartje uit geweest tussen ons. Wat zijn beslissing was. Hij vond het even minder gaan en zat met zichzelf in de knoei. Maar gelukkig heb ik mijn schat terug en zijn we weer helemaal HAppy! vrolijk
Verder wa smijn weekend wel oke, ging allemaal weer erg snel. Starks weer stage lopen maar eerst heb ik nog een rijles om 12 uur.

Xxx
07 sep 2009 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van melissie
melissie, vrouw, 34 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende