moment van de waarheid

Af en toe als ik mensen op die stoel zie denk ik; damn wat een lefvermogen moet je hebben wil je in die stoel zitten, die miljoenen kijkers die Robert ter Brink aantrekt, kijken allemaal mee hoe jij je zelf voorschut zet, miljoenen kijkers aan wie jij je geheimen onthult, what kinda of realtions are you in, als eersst half NL je geheim mag weten en niet je 'grote' liefde (doelend op aantal aflev die ik gezien heb)

Maar toen bedacht ik me, je hoeft helemaal geen lef te hebben om op die stoel te zitten en je geheim te onthullen, U SUCK BIG TIME als je grote liefde je geheim pas op de avond dat jij het heel nederland vertelt pas mag horen.

I feeel sorry for those who sittin on the side, vrienden oudes partners zusjes én broertjes daar heb ik me delijden mee. Ja sorry hoor maar ik hoef als 'partner' te weten of ik degene ben met wie Mr Right Man himself denkt wanneer hij de liefde met my drijft, laat ik maar denken dat ik dat ben, ook al denkt hij ondertussen aan ene Samira of ene Linda.

Noem het zwakte wat ik heb, laat me lekker in die waan, want gelooooof my maar sommige dingen wil je gwn niet van je dierbare weten. Trust ik wil niet weten of myn vader nog van mijn moeder houdt, ik hoef niet te weten of ik zijn grote liefde ben, ik hoef niet te wten of mijn beste vriendin met andere ogen naar me kijkt, ik ik ik ik.

call me an Egoist i dont careee!
19 mei 2009 - bewerkt op 30 aug 2009 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van TrustNo1
TrustNo1, vrouw, 38 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende