Movie park, Vuurtje, slapen

Dat was het zo`n beetje zondagengel

S`ochtends:

er om half 8 uit (op een zondag!!!). 8 uur de auto in en richting mijn oom en tante. we zijn nog niet weg of mijn vader zegt: er brand een lampje. Dat is het lampje van de koeliets.. (voor airco enz.) weer naar huis en bijgevult. Alleen.. We rijden verder en er brand nogsteeds een lampje. Na zeg me vader, dat zou wel een de olie kunnen zijn. Toen we nog ong. 5 min vn me oom en tante afzaten zijn we naar een benzinepomp gegaan en was de olie bijgevult. na dat komen we dan eindelijk aan.
Nichtje en een vriendin komen bij ons in de auto, Neefen vriendin van neef en oom en tante in andere auto. Dan naar Moviepark, tijd van aankomst weet ik niet.

Moviepark:

We komen eraan, en ja hoor.. Me nichtje en haar vriendin zien shrek ( gaan dus op de foto.. ) en spongsbob (zo is het tog? of is het sponsbob?) en die gay-friend patricsneaky. Nadat gingen we maar met z`n allen richting Nickland.. Me broer, nichtje, en vriendin daarvan gaan eerst in zo`n dora water iets.. Kom er het natst uit.. (onthouden: Nooit ACHTERIN gaan zitten) Dan naar een achtbaan(tje) met van die scherpe bochten, Beginnen die meiden weer ongelooflijk hard te gillen.. Niks aan te doen jammer genoeg. verdrietig
Maja.. Toen richting De vrije val (2x in geweest) de 2de keer ging me moeder ook mee..
Ook nog een of andere stunt show gezien (was best gaaf). Later nog 5x in een achtbaan geweest die 5x over de kop ging enz. Tegen het eind van de middag, in een andere water atractie.. Dit keer Veel minder nat.erg vrolijk (!!!)
Patatje gegeten en naar huis gegaan.

Trug weg:

Eerst: Zwaaien met z`n allen naar de duitsers die achter ons rijden (man.. Wat zijn duitsers sjaggerijnig!!!). En toen kwam die fille.. Tijdens die fille heeft me Broer weer zo`n handvat gemold (die aan het plafond hangen jwt hoop ik wat ik bedoel). En toen waren we in Nederland, en het eerste wat me opviel was: Hier worden de wegen veel beter verlicht.

Vuurtje:

We waren bij me oom en tante`s huis gekomen. We stoppen, stappen uit.. Ziet me vader rook onder de moterkap vandaan komen. Hij doet de moterkap open.. enja hoor.. brand iets.. Dus me vader om water roepen, maar dat heeft me moeder niet.. En de deur van me oom zat nog dicht. Dus wat doen we? We gooien er cola en sinas overheen.. totdat er water was. Ik, me nichtje en vriendin zitten ff te kijken naar wat ze doen.. kom ik droog aan: KABOEM!!!gemeen hun schrikken! (vond best goeie actie... als zeg ik hetzelfnahnah)
Toen het vuurtje uitwas zagen we wat er was. Me vader had de dop van de olie er niet opgedaan...(nahnah) dus ff wat wc papier en doeken er overheen gehaald en de olie ging een beetje weg. Dus wij gaan naar binnen en wat drinken en gaan later (10min) weg.

naar huis:

We gaan naar huis. Wat blijkt? De rem doet raar, je moest hem erg ver intrappen voordat hij iets deed.. (slangetje was gesmolten) alamr lichten aan en naar huis. En toen slaapie slaapie doen en die ochtend naar school.


dat was me een dagje wel!gemeen
29 sep 2009 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van myname?
myname?, man, 28 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende