my lovestory

Goedemiddag allemaalvrolijk
heeeeel lang geleden dat ik me hier heb aangemeld. Maar ik zag een krabbel op de hyves van dropje17 en moest er meteen aan denken. Dr is veel gebeurd in dat halvejaar! Voelt veel langer! Ruzies, oplopend tot vechtpartijen tussen vrienden, goedmaken, weer ruzie, weer goedmaken, weer ruzie en nou kan ie de tering krijgen!
Vriendje gehad voor 3 dagen, saaiste 3 dagen van mn hele fucking leven, dus weer vrijgezelerg vrolijk

Maaarr....
let goed op..
na 2 jaar ben ik eindelijk echt blij met een jongen! Ik ken hem al 2 jaar, hij is een hele goede vriend van me (in verschillende verhalen hier genoemd, T) ook een collega, sinds een paar maanden zijn we erg close. Samen naar de film, (en dan niks doen! waar ik best van baaldenahnah) als ik me verveelde kwam ie gezellig even naar me toe om een sigaretje te roken (zitten we buiten, ben ik zo "stom" om mn jas te vergeten dus moet hij me warm houdenknipoog haha wat ben ik slechtnahnah)

en dan krijg je opeens op een maandag een smsje, terwijl hij weet dat ik geen beltegoed heb en geen geld, waarin staat of we die avond gezellig met zn tweetjes aan de lek gingen zitten. Ik helemaal hopeloos naar de pinautomaat rennen om te kijken of zorgtoeslag al gestort is. NIET DUS!! huilen zit ik daar op school, in het verre leiden, zonder geld, zonder beltegoed. Maar gelukkig mocht ik een smsje sturen met de telefoon van n vriendin van me, dus had ik die avond een date!

Thuis gekomen na school, meteen laptop aanzetten, internetbankieren en hopen dat mn zorgtoeslag eindelijk gestort is.. JAAAAerg vrolijkerg vrolijkerg vrolijk ik snel eten, was ophangen en op de fiets gesprongen. Beltegoed gehaald, sigaretten (want ja, die waren ook op..) en ff wat te drinken. Want je wilt natuurlijk niet met een droge bek zitten he!

Snel naar de lek gefietst, zit ie er al een kwartier op me te wachten, in de kou. Wat lieferg vrolijk
Beetje lol maken, kletsen, grapjes maken, rare liedjes zingen. Maakt ie op een gegeven moment een opmerking die echt niet leuk was (weet niet meer wat het was, maar daar gaat t niet om.) Dus ik draai me rug naar m toe en negeer hem. PAkt hij me vast en kietelt me, daar kan ik niet tegen dus ik draai me weer terug. Begint ie me te zoenenerg vrolijk Mijn dag kon niet meer stuk!

Maar op school zat ik dus met een bigsmileerg vrolijk omdat ik een date met m had, en de meiden uit mn klas zeiden dat ze me gingen smsen tijdens de date..
krijg ik tijdens het zoenen een sms! Ik zat in mn hoofd die meiden uit te schelden (Sorry F, J, K, V en M!) was het mijn moeder om te vragen waar ik was..!

naja, hele avond gezellig bij hem buiten gezetenverliefd heerlijke avond gehaderg vrolijk

Die dinsdag kwam ik op school en moest meteen alles in geur en kleur uit gaan leggen. Ze waren helemaal blij voor me en bleven ook de hele dag dingen vragen over m. "Wanneer zien we m?""hoe zoent ie??" allemaal dat soort dingen..
maar ja..
die avond weer gezellig bij de lek gezeten, wordt ik helemaal lek gestoken door muggen! En dat terwijl ik allergisch ben voor die beesten! Ben je mooi klaar mee! Dus in mn nek, op mn vinger, precies op mn kin, alles helemaal opgezet.. Ik schaamde me helemaal kapot, maar was blij dat het donker aan het worden was. Dus rondje om de put gelopen, ondertussen alleen maar met een gigantische lach op mn gezicht. Kan me niet herinneren wanneer ik voor het laatst zo blij was! Voelde me net een klein meisje die een barbie heeft gekregen..

Kom ik thuis, een kwartier te laat, is het eerste wat mn moeder zegt: "Zoent ie lekker?" (ik had mn ouders nog niks verteld...) Ik: Jaablozenengel hoe weet je dat?" Blijkt dat de ex van mn zusje, aan wie ik het die maandagavond heb verteld, het tegen me vader heeft gezegd (hij is collega van mijn vader)

Dus ja..

Nu al bijna een maandje helemaal blij met hemerg vrolijk

Naja, tot zo ver een beeeeeetje van t begin..nahnah
Moet zo weer werken, dus ik ga dr maar mee kappen..

Liefsverliefd
15 okt 2010 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van JustShrn
JustShrn, vrouw, 33 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende