Naïeve kleine meisjes

Ik ben op mijn 14/15e een naïef meisje geweest. Ik heb er zo een last van, dat ik deze fouten heb gemaakt, dat ik me nu nog dood schaam ervoor. Ik vind het moeilijk om oude bekenden te benaderen, omdat ik bang ben dat zij een mening over mij hebben die ik niet kan veranderen. Mijn vriend heeft bij mij op de middelbare school gezeten in het zelfde jaar. Hij heeft nog bekenden van vroeger, die ik nooit meer wil zien of spreken.
Ik was gewoon een type die zo makkelijk gemanipuleerd kon worden. Ik blowde, rookte en dronk. En verhalen over jongens bespaar ik jullie. Ze hebben me gekwetst en me een smerig gevoel gegeven. Ik heb rond die leeftijd al zo veel meegemaakt, dat de rest van mijn leven bij mij zal blijven, dat ik vroeger 'volwassen werd' dan de rest.

En dan nu, zie ik het zelfde met andere meisjes gebeuren van die leeftijd. Hier op mydiary, maar ook in het dagelijkse leven.
Het is zo frustrerend om het nu van een afstand te zien gebeuren en dat ik er verder niks aan kan doen.
Ik heb het wel een keer geprobeerd. Ik ging met een meisje praten, maar op die leeftijd zijn ze gewoon te jong om iets van een ander aan te nemen.

Maar er zit hier een stel meisjes op mydiary, waarvan ik de naam niet noem, waaraan ik me kapot erger. Hoe STOM kan je in godsnaam zijn? Waarom moeten ze al ze vroeg seksuele aandacht krijgen. Meiden, jullie hebben nog geeneens tieten. Je bent nauwelijks ongesteld. De vrouwelijke vormen moeten nog komen.
Als ik een dochter krijg, later, dan zal ik er alles aan doen om te voorkomen dat zij zo wordt.

BAH.
29 aug 2012 - bewerkt op 29 aug 2012 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van london
london, vrouw, 32 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende