Niet eens herkend!!

Vrijdag was ik uit met mijn beste vriendin. Mijn moeder doet niet heel moeilijk over uitgaan het enige is dat we dan rond 2 uur thuis moeten zijn. Allebei waren we het beu, jongens, school, al het gezeur. We wilde even een avondje weg van alles, dus besloten we niks te zeggen tegen mijn moeder.
Rond half 1 slopen we het huis uit en gingen we op weg naar de stad, ik had de zenuwen want ik was natuurlijk als de dood dat mijn moeder het zou ontdekken. Toen we eenmaal in de stad waren had ik het los gelaten. We liepen in de richting
van onze standaard uitgaansplek. Eenmaal binnen was het allemaal nog een beetje vreemd, aangezien we maar met zijn 2e waren..
Vroeger ging mijn broer altijd mee en had ik altijd wat bescherming, nu is alles anders.
Ik voelde me een houten plank maar na mate de avond vorderde liet ik dat ook gaan. We stonden gezellig
te dansen toen een vrolijk, leuk uitziende jongen mijn vriendin aan sprak, ik kon er geen bal van verstaan door de harde muziek.
Ze hadden een heel gesprek en zo vertelde hij dat hij geneeskunde studeerde en in het 1e jaar zat, in Rotterdam. Ik vroeg me af wat hij dan deed waar wij waren (zeker een uur van Rotterdam) maar ik was toch iets te aangeschoten om me daar veder druk over te maken. Al gauw stond mijn vriendin met hem te zoenen en stiekem was ik wel een beetje jaloers. Ik maakte uit blijdschap een foto. Daarna zijn we hem kwijt geraakt, zijn naam was ze vergeten te vragen. Na nog wat drankjes, dansjes en liedjes besloten we maar naar huis te gaan, het was inmiddels als kwart voor 4.
Veel hebben mijn vriendin en ik naar de foto gestaard, want ja wie was die onbekende leuke knappe jongen toch?

Vandaag was ik natuurlijk op school, het was pauze en ik zat wat te kloten met mijn mobiel op de gang.
Tot het moment dat er een meisje naar me toe kwam en zei: was jij dit weekend in de stad? Ik zag namelijk een foto op facebook met een jongen. Ik keek verbaasd op en zei: ja! We waren vrijdag uit, mijn vriendin was met hem gegaan maar we weten zijn naam niet. We weten alleen dat hij geneeskunde studeert. Ze begon beetje te lachen en zei: Hij heet Rik. Ik was een beetje met hem bezig in de kerst vakantie, hij woonde eerst hier ik ga dit weekend naar hem toe ik doe hem wel de groeten.
Ik was natuurlijk heel blij maar ook super verbaasd. Toevallig kende ik het meisje goed genoeg om haar op facebook als vriend te hebben dus ging ik meteen kijken naar haar vrienden om Rik te zoeken. Jahoor gevonden! Eerst even foto's kijken, wat ken ik die jongen toch? En die achternaam die komt me zo bekend voor.. Waar ken ik hem toch van??
Blijkt het de broer te zijn van een oud basisschool klasgenootje van mij. Ik kende deze jongen dus al heel lang.
Heb waarschijnlijk ooit door z'n kamer gewandeld en z'n was aan t rek zien hangen. Ik heb hem nooit heel knap gevonden maar die ene avond vond ik hem zo wauw, en als ik die foto terug zie denk ik dat weer! Ik snap het niet..? Hoe kan ik hem niet herkend hebben?? Ik heb hem zo vaak gezien, we hebben zelfs op de zelfde school gezeten.
Nu durf ik eigenlijk niet meer aan hem te denken, maar toch.. Het gaat van zelf. Ver-schrik-ke-lijk
21 jan 2013 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Lovecrash
Lovecrash, vrouw, 27 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende