Nieuw

hoihoi..
ik ben dus nieuw hier..een soort van..heb hier al eerder een tijd geschreven..een half jaar lang geloof ik..maar m'n ouders vonden het nodig mij te controleren..vandaar dat ik ben gestopt met schrijven..ik wil nu weer gaan beginnen..als mijn ouders me tenminste met rust laten..als dat niet zo is zal ik gelijk weer stoppen..

even wat over mij..ik ben een meid van 18 jaar die het het afgelopen jaar best zwaar heeft gehad..tenminste in haar eigen ogen..andere mensen zullen misschien zeggen dat ik me aanstel of dat het juist veel erger is dan ik denk..maar op dit moment kan ik me daar niet veel van aantrekken..

ik ben iemand die zich heel erg druk kan maken om wat anderen van haar vinden..maar tegelijkertijd ben ik dan ook weer zo dta ik expres opmerkingen uitlok door me anders te kleden en me anders te gedragen..

deze meid heeft een hele lieve vriend..waar ze hele veel van houd..maar waar ze ook heel veel problemen mee heeft..hij is namelijk precies hetzelfde als dat ik ben..ingewikkeld en onzeker..

ik weet uit ervaring dat niet veel mensen de lange verhalen zullen lezen..dus ik zal proberen om vaak korte stukjes te schrijven..in het begin zal dat weinig zijn..maar ik hoop dat het in de loop van de tijd meer gaat worden..

zo kunnen jullie me rustig aan leren kennen..en geloof me..dat is lastig..ik hoop dat jullie m'n verhalen zullen lezen...

kusje
19 apr 2005 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van searching_
searching_, vrouw, 37 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende