Nieuw

Hallo, mijn naam is D. Ik ben 21 jarige student en ik woon samen met mijn ouders in Rotterdam.

Mensen zien mij als een spontane lieve vrolijke slimme meid, maar dat is slechts een masker. Van binnen huil ik van verdriet en kamp ik met depressies. Nou, geen echte depressie. Het is iets wat men 'liefdesverdriet' noemt. Ik heb dit 'verdriet' al een tijd. Het gaat steeds beter met mij, maar er zijn van die momenten die herinneringen naar boven brengen. Ik heb bijvoorbeeld totaal geen zin in Kerst en oud&nieuw. Deze dagen waren eerst speciaal voor mij, omdat ik die dagen zo leuk vond. Ik vierde deze dagen gezellig met mijn familie en met hem en zijn familie. Dit jaar is het anders, want ik zal nooit meer Kerst vieren met hem en zijn familie. Ik heb geen idee hoe dat gaat worden, maar ik weet zeker dat ik alleen maar aan hem ga denken en dat het me veel verdriet gaat opleveren. Ik weet ook zeker dat hij totaal niet aan mij zal denken. Dat doet hij al een hele lange tijd niet meer.
Ik wou dat ik hem kon loslaten, maar het gaat zo moeizaam. De ene keer voel ik me heel goed en dan denk ik ook niet aan hem en dan ben ik echt vrolijk, en de andere keer wil ik het liefst een einde aan mijn leven maken, omdat ik me zo slecht voel.
Ik heb een paar weken geleden een andere man ontmoet. Hij is de eerste man die ik sinds mijn ex oprecht leuk vind. Jammer genoeg is hij een zak en heeft mij op een nare manier afgewezen (ik ga daar niet verder op in). Dit heeft me ontzettend onzeker gemaakt. Ik heb het gevoel alsof ik nooit meer iemand zal vinden op wie ik verliefd kan worden. Waarschijnlijk gebeurt dat ooit wel in mijn leven, maar het voelt nu gewoon alsof dat nooit gaat gebeuren. Ik word niet zo snel verliefd op iemand, sterker nog ik vind niet zo snel iemand leuk. Daarom heb ik geen scharrels, geen dates oid gehad in die periode nadat het uit is gegaan. Ik denk, omdat ik mijn ex niet kan loslaten..

Iemand had mij verteld dat ik eerst gelukkig moet zijn van mezelf, voordat ik aan een relatie begin. Dit is een heel goed advies, en ik zal proberen om weer gelukkig te zijn. Dit zal wel erg moeizaam worden voor mij, aangezien ik onzeker ben over mezelf.

xXx
11 dec 2012 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Newborn
Newborn, vrouw, 33 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende