*nieuw

hee mijn naam is Rooz.
das natuurlijk niet mijn echt naam, mijn echte naam is Rozemarijn (i know oude naam enz) maar me vrienden noemen mij Rooz (mogen jullie ook nahnah). ik zal een beetje vertellen over mijn leven enz.

Ik woon samen met mijn moeder,vader en me broer. Thuis hebben we 2 huisdieren, een hond en een kat.
we hebben vaak problemen thuis. me broer en vader zijn autistisch. op zich kan ik er wel goed mee omgaan maar die 2 samen gaan niet zo goed.

Vroeger heb ik geen fijne jeugd gehad. verkracht, loverboys, drugs, alcohol, geweld, eetproblemen en noem maar op. xD je kan wel zeggen dat ik heel het rijtje gehad heb. natuurlijk heb ik er last van maar ik probeer positief te blijven. ondanks me vriendin deze week zelfmoord gepleegd heeft moet ik positief blijven. niet voor mezelf maar ook voor andere.

Verder hou ik er van om mensen te helpen. ik teken en zing vaak in mijn vrij-tijd. Ik doe natuurlijk ook aan sport en ik jog elke dag. ik ben vaak te vinden buiten met me vrienden. maar jammer genoeg is die band met me vriendinnen min of meer verdwenen. waarom.. ik heb geen idee. veel mensen vinden dat ik z'n populaire bitch ben (wat ik niet ben). maar iedereen mag een eigen mening hebben toch. maar populair hmm nee vind ik niet. iedereen kent me wel bij me naam maar niemand kent me in het echt. ze denken dat ik veel vrienden heb maar eerlijk heb er nu nog maar 1! en een bitch.. ja oke dat begrijp ik wel ik zeg meestal wat ik vind enz maar of me dat meteen een bitch maakt moeten hun weten.

tja dat was het wel ongeveer geen idee wat ik voor nu nog moet vertellen.

Owja waarom ik hier benerg vrolijk Veel mensen denken dat ik een perfect leven heb maar ik wil jullie kennis maken met mijn leven. zodat niet iedereen denk van 'o zij is knap,rijk,populair, ze heeft vast alles wel' want dat is totaal niet zo.

i just want to say.. welcome in my lifeOK!
19 jun 2013 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Rroozz
Rroozz, vrouw, 27 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende