Nieuw Jaar...

Dit nieuwe schooljaar... Wat zag ik er tegen op.. nieuwe school, nieuwe plaats, nieuwe mensen.
Maar ow wat ben ik blij dat ik naar deze school ben gegaan. Ik heb er de meest geweldige mensen leren kennen!!! Vooral Laura is speciaal. Laura en ik hebben altijd een hekel aan elkaar gehad, tot begin dit jaar. Het klikte onverwachts zo goed dat we er zelf van schrokken. En nu... Nu wil ik haar nooit meer kwijt!! We kunnen samen lachen en samen huilen. We hebben de grootste lol tijdens maar ook buiten de lessen. We zijn op school bijna altijd samen....en we zijn gewoon HETZELFDE!! nahnah en tegenwoordig zien we elkaar ook buiten school.

Maar ook Jolanda is een super mens, Ze heeft 2 kinderen en is getrouwd. Gaat naar school, werkt, loopt stage, doet het huishouden, maakt huiswerk en voed haar kinderen op. En ondanks dat is ze bereid jou altijd te helpen en er voor je te zijn. Jolanda is een bijzondere vrouw en ik heb super veel respect voor haar!!

Dan hebben we nog mijn grote vriend Ferry.. Hahaha ja dat is raar maar waar. Ook tussen Ferry en mij klikte het beter dan we hadden verwacht.. We spreken regelmatig af en ik heb het altijd naar m'n zin bij hem, voel me op me gemak en we zijn voor zover ik hem nu ken heel erg hetzelfde. Hij is ook echt een topper!!!!

En last but not least... Daantje.. mijn lekkere chick!!
Hahaha met haar altijd lol, maar ook is ze er altijd voor me als ik even niet lekker in me vel zit..


Ik zou dit jaar voor geen goud willen missen!!!
Het was een nieuwe start in mijn leven en een goeie start!!!

Op het momment voel ik me even minder.. beetje depri en voel me alleen.. maar als ik dit zo weer lees word ik vrolijk!!
19 feb 2006 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van *Tijgertje
*Tijgertje, vrouw, 37 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende