Zaterdag avond/ nacht...

jaja de avond waarop ik weer een week had gewacht...!

Eerst ben ik naar de bioscoop geweest met Luc, naar madagascar. Erg leuke film! Nadat de film was afgelopen doorgelopen naar het Jazz festival. Het was erg druk.. ppf ik hou daar niet echt van. Uiteindelijk zijn we op een terrasje beland met een aantal mensen. Na een tijdje gingen er een paar foto's ophalen die eerder deze avond waren gemaakt. Direct daarna kreeg ik een ruzietje met Luc over dat ik rook. Ik was 3 weken gestopt voor Luc maar kon het de laatste week niet laten om er weer een paar op te steken. Zwak van mij. Aangezien we daar met ze 3en op het terras zaten en de rest de foto's aan het ophalen waren, was het oppens stil. Luc en ik hebbenn daarna nog ruzie gemaakt. Maar dat was al snel weer goed. Ik had direct spijt. IK wil geen ruzie met hem. Ik vind hem nog steeds super en hou veel van hem! verliefd !

Maar op een gegeven momment moest ik naar de wc. De anderen waren nog niet terug. Er stond een lange rij. Nadat ik klaar was was iedereen weg. Behalve Luc die had even gewacht.. Hallo waarom konden jullie niet gewoon een minuutje wachten ppfff... Ik heb al weer veel dingen door..

Ik met Luc die groep nog gezocht, ik leek wel gek. Luc wilde liever naar huis. Dat zag je ook aan zijn gezicht. Luc is toen naar huis gegaan nadat we ze niet konden vinden. Ik ging nog ff met Irma verder.

Ben later Irene nog tegen gekomen. Heb gezegd dat ik het niet leuk vond dat ze weg waren gegaan. Ze vatte het meteen verkeerd op dus ook met haar kreeg ik mot. Gelukkig hebben we dat later goedgemaakt.

Voor me neus nog een gevecht vlak voor ik weg wilde. Ze trapte gewoon die jongen zijn tanden uit ze mond. Kreeg ook nog een stoot, omdat ze ze druk bezig waren met vechten. Heb nu een dikke teen, vinger en me wang doet pijn. Ik heb niet goed gemerkt dat ik daar een klap kreeg maar het zal wel.

Toen ik eenmaal in mijn bed lag voelde ik me klote. Oppeens enorm bang om Luc kwijt te raken! Hij betekend echt veel voor me! Ik heb de hele nacht niet geslapen. Veel te veel liggen denken.

Ook Mike miste ik vannacht. Tis nu toch al weer bijna 4 jaar geleden dat hij is overleden. Maar toch elke dag mis ik hem nog. Wat wij hadden hebben we nooit kunnen afmaken.

Op dit momment heb ik het weer helemaal gehad. Ik ga zo maar weer leren dan doe ik tenminste nog wat goed en nuttigs

*********************************************************
Niks is wat het zijn moet, ik lijk blij terwijl het binnen in me pijn doet,
Je kijkt moe, begrijp je wat ik in mijn lijf voel?
Ik twijfel schrei, geef me de tijd en ik blijf cool,
Maar mn gevoel jaagt me op als een schaduw,
maar dit is mijn manier waarop ik je waarschuw.
Laat me gaan nu, want ik weet niet wat ik ermee aan moet.
*********************************************************

Luc Hhvvj!

verliefd
19 jun 2005 - bewerkt op 19 jun 2005 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van *Tijgertje
*Tijgertje, vrouw, 37 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende