Nieuw [soort van]

Deze account had ik al een poos, maar heb ik een beetje verwaarloosd. Ik heb meerdere accounts op MD, met elk een ander doeleinde. Ik ga niet zeggen welke dat zijn, in een poging hier zo lang mogelijk anoniem te blijven. We zien wel hoelang dat duren gaat.
Hier wil ik verhalen plaatsen over de seksuele avonturen die ik beleef. Ik houd van seks en kan niet lang zonder. Ik ga eigenlijk van scharrel naar scharrel. Sommige mensen zouden zeggen dat ik een slet of iets ben, maar daar ben ik het niet mee eens. Ik verslind niet talloze jongens, al heb ik voor mijn leeftijd aardig wat verslonden. Ik ga van de één naar de ander tot ik er één heb gevonden waar ik het langer mee kan volhouden. Ik heb er nu een waar ik al een paar maanden mee loop te rotzooien. Ik hoop al die verhalen hier te kunnen plaatsen. Ik ben er achter gekomen dat ik ook dit soort verhalen niet voor mezelf houden kan en graag delen wil. Of in ieder geval, van me af wil schrijven.

Nu ben ik dus al een paar maanden met de zelfde gozer bezig. Ik gok een maand of 3. Omdat ik zijn echte naam niet wil prijsgeven noemen we hem maar Mr Orgasme, of meer Mr O.. Een echt fantastische naam is het niet, I know. Maar hij weet me elke keer weer op zijn minst 2 orgasmes te geven en dat kan ik niet van elke gozer zeggen die ik ben tegen gekomen.
Hij is werkelijk fantastisch en beleef allemaal nieuwe spannende avontuurtjes met hem. Avontuurtjes waar ik het al warm van krijg door er alleen al aan te denken. So pretty amazing.

Ik hoop dat er mensen zijn die het leuk zullen vinden mijn verhalen te lezen. De eerste zullen wat moeizaam gaan. Ik moet zeggen dat ik het toch wel spannend vind om het hier te plaatsen.

Kisses Somebody.
20 jan 2008 - bewerkt op 20 jan 2008 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van somebody
somebody, vrouw, 123 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende