O4


ik kan niet zeggen dat ik hem mis, maar ik kan ook niet zeggen dat ik over hem heen ben. hij heeft zich de afgelopen 2 / 3 weken gestort op de examens en terwijl ik dat ook moest doen, heb ik me ook op hem-vergeten gestort. en ik ben aardig op weg. ik spreek hem al 2 / 3 weken amper. soms belt hij na een examen om te vragen hoe het bij mij ging en om te vertellen hoe geweldig goed het bij hem ging. en dat komt een beetje mn neus uit.. misschien omdat ik hem door de examens niet meer spreek, dan vind ik het gewoon niet chill als hij alleen maar over die examens kan praten..

hij heeft me beloofd om na de examens goed na te denken. ik heb hem die tijd gegeven maar ik heb gezegd dat ik ook verder ga dus dat ik zelf niet kan beloven. maar ik heb grote twijfels of hij na vrijdag - want dan zitten zijn examens erop - er over na gaat denken. ik kan het gewoon niet geloven.. ik bedoel, hij laat nu gewoon niks van zich weten, en dan bedoel ik ook echt helemaal niks. het is dat hij achter me zit tijdens de examens, maar ik weet zeker dat we anders niks tegen elkaar zouden zeggen. - het is nu ook alleen maar hoi en succes. maartoch.

ik weet niet meer zo goed wat ik nu wel en niet voor hem voel. ik heb niet meer zo erg de drang om hem te smssen, omdat ik met mezelf heb afgesproken dat ik niks van mezelf laat horen, als hij dat ook niet doet. en aangezien ik geen drol van hem hoor, hoort hij ook niks van mij. ik heb geen zin om telkens uren te moeten wachten op een antwoord, daar word ik gewoon prikkelbaar van en daar heb ik geen zin in. dus dan laat ik maar gewoon niks horen, dan hoef ik ook niet te wachten op een antwoord wat ik misschien wel nooit krijg. ik weet ook niet of ik wel wil dat hij er helemaal voor gaat. misschien heb ik daar gewoon totaal geen behoefte meer aan, juist omdat hij al zolang niks meer van zich heeft laten horen. ik denk niet dat ik nog kan geloven dat hij van me houdt en dat hij me mist.

ik weet eik totaal niet hoe 't met zijn gevoel voor mij zit. misschien is het ook wel helemaal weg. wie zal 't zeggen.. ik zie hem vrijdag nog bij examen engels en daarna is hij klaar en ik ga er maar van uit dat vrijdag de laatste dag is dat ik hem zie totdat we te horen krijgen of we zijn geslaagd en als we beide geslaagd zijn, op 't feest - als hij dan komt.. wat helemaal aan zn vrienden ligt bah!

pff. ik weet 't allemaal niet meer zo goed.. liefdesverdriet

medion
26 mei 2010 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van medion
medion, vrouw, 32 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende