vanalles


nee ik kan niet zeggen dat t goed met me gaat. te veel dingen spoken rond in mn hoofd. van kleine dingetjes maak ik grote problemen en alles vreet aan me..

papa vertelde gister dat ie over mama had gedroomd. ze waren gescheiden en mama had een nieuwe vriend. papa zei dat hij dat zo raar vond en zo blij was toen hij wakker was. hij kon het zich niet voorstellen, gescheiden van mama.

het doet iets met me. de woorden 'ik was zo blij toen ik wakker was' ik weet niet. alsof t nu beter is zo. ja aan de ene kant is dat ook wel zo en ik weet dat papa t bedoelde omdat hij nog steeds van mama houdt en echt nooit van haar had kunnen scheiden. maar toch, it hurts a little bit.

verder mis ik mn vriendinnetjes super erg. allemaal school, huiswerk, Ky zit op kamers, ik moet elke dag op en neer naar Utrecht en kim heeft ook nog eens dr vriend. ook dat werd me vandaag even veel te veel. ze pingen best veel met elkaar, maar een sms naar mij sturen wordt nog wel eens vergeten. en dat voelt gewoon een beetje raar. ik weet ook wel dat t niet opzettelijk is, maar toch. soms wordt t me gewoon even te veel.

vandaag heb ik ook nog een hele om weg naar huis meegemaakt. ik kon niet vanuit denbosch naar tilburg dus ik moest met de bus. er was een bommelding op centraal station. ik was om 11 uur uit en om 4 uur thuis. dat was echt zo tof #sarcasme

nu heb ik zometeen rijles en daarna ga ik naar Ky toe om lekker te kletsen, lachen en te genieten van het feit dat ik mn vriendinnetjes weer zie! hopelijk gaat t morgen wat beter met me!

medion
24 sep 2010 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van medion
medion, vrouw, 32 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende