Ochtenden

Om half 8 gaat mijn wekker. Meestal ben ik voor de wekker wakker. Ik zet mijn eerste kopje koffie en rook mijn eerste sigaret.

Ik verveel me altijd zo in de ochtend. De tijd gaat zo langzaam voorbij. Meestal heb ik in de middag plannen voor de dag. Zoals vanmiddag ga ik bij tante langs. Maar als ik niet werk duren de uren zo lang. Meestal rond negen uur spring ik onder de douche. Om vervolgens weer in bed te gaan liggen. Verveling is voor mij echt een probleem. En tv/ serie kijken vind eigenlijk maar niks. Ik knal de tv meestal aan als er echt niks meer te doen valt. Maar ik vind het uitermate saai om op de bank te liggen en naar bewegend beeld te kijken zonder enige interactie. Lezen kan ik me ook vaak niet toe zetten. Ik lees een paar bladzijden en stop er dan weer mee. En zo spendeer ik mijn ochtenden meestal in bed. Uren scrollen door Instagram. Ik wil het anders. Maar wat zal ik dan eens gaan doen? Sportschool abbo heb ik stopgezet omdat ik er nooit meer kwam. En ik ben te lui om een ochtend wandeling te maken. Tot de supermarkt lukt me maar verder heb ik geen energie voor.

Wat een geklaag allemaal. Maar waarom zitten er zoveel uren in een dag? De helft van de tijd weet ik niet wat ik moet doen.
Verveling is een luxe probleem. Maar het begint me behoorlijk te irriteren. De dag begint met verveling en eindigt meestal met verveling. Het is wat allemaal. Nu maar kijken hoe ik deze ochtend weer ga doorkomen.
24 aug 2023 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van BorderlineIris
BorderlineIris, vrouw, 2 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende