of toch niet..?

Nu is remon weg. en dan ook wegweg! hij heeft het uitgemaakt. hij vond dat i kte vaak vroeg of hij echt van me hield. ik heb het 1 x gevraagd!!!!!
ach ja. het boeit me ook niet meer hoor. maar nu begin ik dus te twijfelen of Rianne wel helemaal weg is. mar dan moet ik r eerst zien, voordat ik daaruit ben. en dr is ook weer een nieuwe. Joni. jeezes gek, dit is moeilijk zeg.. Tips voor Warrige liefde??? anyone???
dit weekend was rustig. daar ben ik wel blij om. morgen ga ik ook niet veel doen. de hele week sowieso niet. donderdag heel misschien naar een rommelmarktje, met spulletjes zitten, maar daar komt nooit een kip, dus dat weet ik nog niet. dan zondag naar de open dag van fc twente, en naar de verjaardag van mijn kleine neefje. de 26e moet ik naar het ziekenhuis. naar een neuroloog. en verder nix eigenlijk. 1 augustus naar mijn vader, voor een weekje, en 5 augustus met m op vakantie. een weekje holten. en als we daarvan terug zijn, mag ik gelijk gaan pakken voor jamaica, de week daarop. daar ff 2 dikke weken zijn, en dan het weekend erna al weer het laatste weekend van de vakantie! wat gaat het toch snel he, als je het zo opnoemt? goh.. en dan heb ik oo kweer toneel, 8 september, dus als het een beetje meezit kan k er zo achter komen of Rianne wel helemaal weg is. en toen werd het weer saai. ik weet natuurlijk niet wat er dan gaat gebeuren, maar zoals het er nu uit ziet wordt het behoorlijk saai. daarom gai k nu ook stoppen, anders word dit brichtje ook saai. oh w8, dat isst al.
-xxx- ciao mense.
chaos
17 jul 2005 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Chaos
Chaos, vrouw, -6 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende