okeej kga wel wa schrijven

krijg nogal eens te horen dak weinig typ op md maar dat komt omdat ik het gewoon leuk vind om te lezen wat andere schrijven maar bij deze zal ik ook is wat gaan schrijven.nahnah

deze week was er eigenlijk nix bijzonders gewoon weer naar school geweestgaap!
maandag was het gewoon een te lange dag dus was nix aan.
dinsdag moest ik het eerste beginnen tot het 8e met het 7e nog een tussenuur omdat ik altijd het 8e nog studiesteungroep heb het 6e had ik ook nog gym. we ginge hokey doen het was wel leuk totdat ik da balletje in mn gezicht kreeg en daarna een stick tege mn voet kapot was geslage heb nog een blauwe plek.entoen had ik een tusseuur maar omdat ik dan altijd in mn 1tje ben zijn alexander rik mandy en jamie (ook allemaal van md) dus was gelijk een stuk leuker. alexander en rik hadde er 4 uur voor gespijbelt dus ik voel me erg vereerdnahnah en jamie en mandy waren eerder uit dus die kwamen ook.
we hadde toen spelletjes gedaan op de laptops van rik en alexander was wel erg leuk toen. daarna ging de bel dus ging ik naar mn les maar die vent kwam niet opdagen dus had ik voor nix zitte wachten.toen ik thuis kwam moest ik nog ff 3 verslage maken dus dat was niet egt leuk.
toen was het alweer woensdag toen zat ik alweer tot 4 uur met 3 tussenuren.
en nou is het donderdag en hebk een rep voor anw gemaakt het was tog iets moeilijker dank dacht maar die jonge die naast me zat had wel goed geleerdengelgemeen
morge(vrijdag)zit ik tot 1 uur dus dat is wel lekker en dan krijg ik mn rapport hoop dat het een beetje goed is. savonds ga ik naar de soos en daar heb ik ook wel zin in want het is dan weer weekend.

nou dat was al mn 5e berichtnahnah
Groetjes Alex
16 nov 2006 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Aaleks
Aaleks, man, 35 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende