Onbeanwoorde liefde?.. ~ Maandag 11 juni 2012 ~



20:59 ~

Vandaag zag ik hem weer. Daan.
Dit is weer typisch zo'n "Oh, ik ben zo hopeloos in love"-verhaaltje.. Zucht..
Het was toen ik van Beeldende Vorming kwam. Ik liep de gang op, en het was druk, want er was onderbouwpauze.
Toen zag ik hem. Hij liep in de menigte. Mijn zijn blonde halflange haren, zijn blauwige ogen, en zijn Converse schoenen. (Converse for the win, haha.) Zucht, ik weet echt niet wat ik moet eigenlijk. Ik heb niet met hem gepraat, hij liep al weg, en ik werdt geroepen door mijn beste vriend Mike..
Wat had uberhaupt tegen hem moeten zeggen? "Oh, hoi, ik zag je lopen, dus ik dacht, ik stalk je maar even?" Mooi niet hoor.
Daan ken ik eigenlijk nieteens zo heel erg lang. Net wat langer dan een maandje ofzo.

Ik weet dat het pauze was. er waren 3 bankjes in een 'U'-vorm. Mijn standaart pauze groepje zat daar, Jesse, Arnoud, En Annelin.
En Daan. Hij was eruit gestuurd bij Frans, en zat helemaal alleen op een bankje.. Dus toen ging ik naast hem zitten, en betrok hem eeen beetje bij het gesprek.
Zo had ik hem leren kennen erg vrolijk Ik kwam hem later die week nog een keer tegen, en had toen z'n msn gevraagt.
Niet dat ik daar trouwens wat aan heb. Hij komt weinig online, en die keren dat hij online is, staat hij afwezig, en reageert hij ook niet.
Diepe zucht..
Maar ik zie hem niet super vaak op school, omdat hij een 2e klasser VWO is, heeft hij tot hij in de derde zit onderbouwpauze.
Ik ben een 3ejaars VMBO. Ik heb maar 4 jaar, dus heb ik na het tweede jaar al bovenbouwpauze.
We hebben dus nieteens gelijk pauze.. :c
Alleen wanneer hij eruit gestuurd wordt hahah. Want afgelopen woensdag was ik eruit gestuurd bij gym, omdat ik mijn spullen niet bij elkaar had. en dus moest ik naar de aula, waar ik Daan zag, die er bij wiskunde was uitgestuurd. toen hebben we volgensmij een heel uur gepraat.. en dat was zo ongelovelijk gezellig! Hij gaf me op het eind trouwens ook een knuffel, uit zichzelf! :3 Die dag zat ik niet zo lekker in mijn vel. En nadat ik met Daan had gepraat, voelde ik me zoveel beter! Na dat begreep ik van mezelf dat ik intresse in hem had. zodanig dat ik niet echt aan iets anders kon denken dan aan hem.
En nu nogsteeds. het is zo vervelend, ik kan me helemaal niet concentreren.

Long story short; Ik ben zo hopeloos in love met een jongen die ruim een jaar jonger is dan mij, die ik dus zowat stalk. fijn.
Althans, ik ben bang dat hij denkt dat ik hem stalk ofzo.. Maarja, we zien wel.

~ xoxo

11 jun 2012 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Arielle
Arielle, vrouw, 30 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende