Ezelen. ~ Zaterdag 9 Juni 2012 ~

16:04 ~

"Daar lag ik dan. In I's bed, in mijn BH. Hij ook zonder Shirt. Hij gaf me tedere kusjes op mijn buik, terwijl hij mijn zij streelde. Ik haalde mijn hand zachtjes door zijn bruine, golvende lokken heen. Hij wist heel goed waar hij mee bezig was."

Ja, dit is echt gebeurd. Omgomg. Ik zal je wel het hele verhaal vertellen haha.
Vrijdag ging ik eerst bij Fleur langs om het goed te maken. Fleur is mijn beste vriendin, al 10 jaar. Alleen zit zij nu al een jaartje in de eerste jaar van de middelbare. En ik in de derde. Maar in de eerste ga je altijd door veranderingen heen, je wordt volwassener, je krijgt nieuwe vrienden, etc. Maar dus liet ze mij een beetje in de steek door dat ze nieuwe vrienden kreeg, en daar had ik het een beetje moeilijk mee. En dus kregen we ruzie, maar gelukkig is dat weet goed. erg vrolijk

Daarna ben ik naar mijn andere beste vriendin gegaan, Ginny.
Ik had haar namelijk best lang niet gezien, en ik miste haar best wel. Maarja, ik ben toen bij haar blijven slapen. c:
De volgende dag zijn we gaan afspreken met 2 vrienden van Ginny, en eentje zat bij mij op de basisschool. Daan & E.
Die Daan is een jongen waar Ginny wat mee heefd. c: 'E' is een jongen waarmee ik op de basisschool zat, en het broertje van 'I'.
We zijn naar E's huis gegaan met z'n allen, en hebben toen Ge-ezelt. 'I' deed ook mee. (Ezelen is een kaartspelletje waarbij je 4 dezelfde kaarten moet hebben, en wie verliest krijgt een letter. Wie E-Z-E-L heeft, moet een opdracht doen.)
Dat was best leuk, maar uiteindelijk moest Ginny weg, en Daan een half uur later ook. dus was ik alleen nog maar met 'E' en zijn broer 'I', waarmee ik allebij mee op de basisschool heb gezeten xD Ik ben daar blijven eten. daarna gingen we met z'n drieen verder met Ezelen, en 'I' mocht een hele ronde niemand aankijken, en als hij dat wel deed, moest hij diegene een kus op de mond geven.
Hij keek mij de hele tijd aan.
Dus uiteindelijk ging 'E' maar weg, omdat zijn broer en ik zowat de hele tijd aan het zoenen waren haha.
Dus toen was ik alleen met 'I'. We gingen Truth or Dare doen. en dat werd dan; "Doe je shirt uit, en laat mij iets op je buik/rug tekenen!"
Dus op een gegeven moment was ik moe, en ik ging ik in bed liggen, en dan kwam hij naast me liggen. Maar het was een een-persoons bed, dus dat was aardig krap, dus sloeg hij zijn armen om em heen enzo. Uiteindelijk waren we helemaal niet zoveel meer bezig met Truth or Dare, maar was het gewoon de hele tijd knuffelen, strelen en zoenen.
Meer niet ook hoor! Ik ben nog maagd. nahnah Maarjaa.. ik heb nu een zuigzoen achterin m'n nek, en op m'n buik, hahah. ik heb er ook een gegeven aan hem, op z'n buik. Ik moet wel zeggen, zijn lichaam is erg mooi. blozen Hij doet rugby, haha.
Oh, op een gegevenmoment, lag ik boven op hem, en toen kwam z'n vader binnen...... Hij deed nog alsof er niks aan de hand was xD
A W K W A R D.

Maargoed, dat was wel zo'n beetje alles dat was gebeurt denk ik..
Ik heb geen gevoelens voor hem, want ik weet precies wat voor soort jongen dit is. Hij zal er alles aan doen om je in bed te krijgen enzo, hij houdt van aandacht van meisjes. Hij heeft me diezelfde avond nog gevraagt ook xD Maar ik heb hem afgewezen.
Ik heb eigenlijk geen intresse in hem.... :x Genoeg voor nu!

~ xoxo

P.S. moet ik '18+' aanvinken?..
11 jun 2012 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Arielle
Arielle, vrouw, 30 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende