ons begin

10 jaar geleden hadden we een relatie van 9 maanden,en niet zo maar een relatie,maar een relatie waarbij we geen genoeg van elkaar kregen.

Het begon tijdens het stappen ergens in mei 2001, ik kende je al van de middelbareschool,maar toen lagen mijn interesses bij jongens die al van school af waren. We kwamen elkaar tegen tijdens hetstapen,3 kussen,je kent het wel. Uitendelijk aan de praat geraakt, en toen bleek dat je toch wel aardig wat te vertellen had,en ook precies wist wat je moest zeggen. En ik viel daarvoor. Je was 17, ik 18, maar dacht: what the hell, ik zie wel, en zoende je. En toen was het gedaan! Zo lekker zoende je,ik werd verslaafd aan je. Elk moment dat ik bij je was, zat ik ongeveer vastgeplakt aan je lippen.In een hele korte tijd van veel smsen en afspreken kregen we wat. Mijn ouders vonden je een ideale schoonzoon.En al gauw bleven we elke week bij elkaar slapen.

Zo ging het maanden door,we gingen helemaal in elkaar op.
7x per dag seks was absoluut geen uitzondering,maar wat wil je?! Ik was 18... Verslaafd op alles wat ie met me deed. En hij? Hij was maar wat trots dat ie met de mooiste meid van school had (zijn eigen woorden) en dat terwijl hij een jaar jonger is. En ik had altijd vriendjes die een paar jaar ouder waren. Hij is de de enige geweest die jonger was. En toch is hij het meest in mijn gedachten blijven hangen. Misschien kwam het door zijn diepe respect voor mij als vrouw,een echte heer was het al met zijn 17 jaar. Je zou haast denken dat ie van 100 jaar terug is met zijn manieren. Deuren open houden,stoel aanschuiven, en vrouw helemaal het hof maken, enz. Je kent het wel. En hij had het allemaal.

En zo ging het 9 maanden door, lust,verlangen,seks..we waren zielsgelukkig!



17 jan 2012 - bewerkt op 26 apr 2012 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van SunnyLove
SunnyLove, vrouw, 40 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende