ontzettend ontgoocheld

Dit is een dag dak wil wissen uit mijn leven. Liefst zo vlug mogelijk. Echt een rotdag! beginnne bij het begin...

oke,kwas al om 7uur wakker, kon nimet slapen want khad ongelooflijk slechte dromen gehad. Nuja, ik sta dus op... mijn ouders moesten tot de middag naar oostende. Ik alleen thuis...ben graag alleen thuis. weetje, kben nog graag alleen zo, mijn ding doen alles opt gemak gewoon zijn wie ek echt ben. kben tv beginnne kijken en heb gekeken tot mijn ouders bijna thuiswaren. (intussen ook op internet gesurfd enzo). Komt mijn ma thuis en is ze ontzettend boos dat ik de afwas niet heb gedaan, dat ik nog in pyjama zit enzo...nuja kon ik wle verstaan.. maar ZO tekeergaan. Oke heb dan vlug alles gedaan, voeld emij dan daardoor weer slecht.

Mijn ouders hadden al gegeten voor middag, zeggen ze me dat doodleuk. dus kon ik lekker alleen thuis eten. nuja, misschien niet zo erg, maar dna voel je je wle even vergeten.

dan smiddags ga ik naar de bib met m'n vriendin. echt een leuke namiddag! Kom ik dna thuis is mijn moeder nou weer vies omdat ze mij op m'n gsm ni kon bereiken (in de bib mag je niet bellen ??) nuja, dan begon ze te zeggen dingne zoals...als het zo zit,moet je je gsm nergens meer meedoen, mag je hem hier geven... dan gaat ze weg, voel ik me ontzettend rot. en wanneer ze terug thuiskomt is alles weer koek en ei. Staat ze er dna wle bij stil hoe IK me voel!? hoe ze altijd roept en vie sis op mij en hoe me dat kwetst als ikalles verkeerd doe? en ze erna nix over zegt??

vanavond (een uurtje ofzo geleden) kom ik online. en hoor ik van een van m'n beste vriendinnen ( we zijn altijd groepke van 6 meiden) dat ze gehoord heeft dat ik de laatste tijd nogal veel lieven heb enzo. en kvraag van wie ze dat heeft gehoord , van een andere vriendin heeft ze gehoord 'dak ik er goe aan door doe met de lieven'. grappig en vooral belangrijk detail...ik heb in 1 jaar tijd enkel 3 lieven gehad!! dus eigenlijk komt het erop neer dat mijn eigne vriendin mij een 'slet' vind. leuk om horen zou ek zeggen. oke orddels bestana nu eenmaal, maar dat je eigen vriendin ze mee verspreidt! en dat ze maar al te goed beseft dat iknog NOOIT met een jongen heb gekust voor d elol!! Nog nooit met een jongen zijn gevoelens heb gespeeld??? ik ben echt boos, echt razend!! kmeen het. kvertruwde ze echt waar, en weetje zei is zo het soort meisje dat niemand durft tegenspreken. wie wete hoelang verspreidt ze di eroddle al? hoevele mensne geloven haar? IK VOEL ME ROT! nu wete ik wie mijn echte vrienden zijn, degene die het ni gelovne en mij respecteren!!
ondanks alles voel ik me toch rot! en zit ik hier te wenen!
19 aug 2003 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van fauve
fauve, vrouw, 37 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende