onzeker

Vandaag weer zn dag. Weer helemaal niks gedaan. Ik zal me even voorstellen ik ben lady 21 en ben dus ook 21 jaar oud en woon in zuid holland.

Ik ben een hele onzekere dame in de liefde en omgand met andere mensen. Ik heb 2 vriendinnen en meer niet. Ik had een hele grote vrienden groep maar die ben ik allemaal kwijt geraakt door iemand die zat te stoken en ik heb dus mijn echte vrienden leren kennen. Ik heb er dus maar 2.

Ik zit er heel erg mee dat ik 21 jaar ben en nog nooit een relatie heb gehad en maar 1 keer heb gezoend. Ik ga niet vaak uit. Ik heb het wel is via online daten geprobeerd maar dan draait het maar om 1 ding.

Ik vind het best wel erg dat ik geen relatie heb mijn 2 vriendinnen hebben een relatie en ik niet. elke keer zeggen ze dat komt vanzelf wel maar ik denk het niet ik ben 21 jaar en ben te zwaar en daarom willen mannen mij nietverdrietig. Ik ben gewoon heel onzeker en wel een beetje jaloers op mijn vriendinnen. ik lig in de avond wel is te huilen omdat ik niemand heb en dat doet erg pijn. Voel me echt een niksnut. bah !!!!
21 apr 2010 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van lady21
lady21, vrouw, 35 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende