Op zoek naar mezelf

Al een paar maanden heb ik het gevoel dat ik iets ''mis'' in mijn leven. Iets wat ik nodig heb, leuk vind of wat dan ook en niet doe. Hier ben ik naar op zoek, ondertussen ben ik er wel achter dat het lastig zoeken is als je niet weet wát je zoekt. Ook het zoeken naar een eigen persoonlijkheid, hoe ben ik, wie ben ik en hoe is dat...?

Een jaar geleden ging het uit met mijn eerste echte vriendje, ik heb hem leren kennen op mijn 15e en ben ruim 2 jaar met hem gegaan en in die tijd zijn we een beetje achter de geraniums beland. Niet op stap, weinig tot geen sociale contacten etc etc. Nadat de knoop was doorgehakt en het over was tussen onze relatie heb ik mijn leven en dus mijn sociale netwerk weer een beetje op gang gezet, dat is nu aardig voor elkaar al zeg ik het zelf.
Altijd al ben ik een verlegen meisje geweest, ik heb mezelf met zelfvertrouwen een beetje omgetoverd tot iets spontaners. Ik heb een aantal vriendinnen waar ik leuke dingen mee doe, uitgaan, dagje weg, op vakantie, filmavondjes, enz.

Waar ik naar toe wil is dat ik anders wil zijn dan dat ik ben op het moment... niet meer het brave meisje, uit een dorp. Met het uigaan; gewoon los kunnen gaan, lekker dansen en sjansen met jongens, zonder steeds te denken wat iedereen wel niet zou vinden, of stel nou dat ik niet goed/mooi dans? Het lijkt wel of er een muur om me heen zit die niet wil breken, en ik ben er misschien te onzeker voor om echt die stappen te nemen.


Ik wil zo graag anders zijn, lekker mezelf. Maar wie ben ik dan?
04 jun 2006 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van lonely
lonely, vrouw, 36 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende