opa i love you

en dan toch is mijn opa overleden huilen ik vind het egt zo erg.. ik kan het nog steeds niet zo goed bevatten.. zijn uitvaart was heel erg mooi maar ook moeilijk.. ik had het idee dat hij nog helemaal niet klaar was met zijn leven, en hij had zelf ook niet verwacht dat het zo snel zou gaan.. hij dacht dat hij er deze keer ook wel weer boven op zou komen maar helaas mocht het voor hem deze keer niet baten.. zijn lichaam gaf het op terwijl zijn geest verder wilde..
ik zag mijn oma huilen en dat vond ik zo moeilijk dat deed me zoveel.. we moeten nu vaker bij haar langs omdat er nu iets weg is gevallen..
mijn moeder was afgelopen vrijdag jarig en het was wel een beetje gek ineens zit alleen je oma daar nog in plaats van met zijn 2en..
gelukkig heb ik nu vakantie om bij haar langs te gaan gewoon even op de koffie dat vind ze fijn. ze is blij met alle bezoek die ze krijgt.
en de vakantie helpt me er een beetje bij om alles weer op een rijtje te zetten het te verwerken
verliefdik blijf mijn lieve opa herinneren als een goede hard werkende sterke en lieve man die nooit zomaar opgafverliefd

maar natuurlijk zijn er ook leuke dingen erg vrolijk zo ga ik in april daar dirty dancing met een vriendin.. daar wil ik zo graag heen erg vrolijk en we gaan gelukkig. en we hebben er zin in we kunnen niet meer wachten tot het zover is

tot snel

kusjeverliefd
25 feb 2008 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van lijannuh
lijannuh, vrouw, 36 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende