OPROEP VOOR IEDEREEN,LEZEN PLEASE !!!!!!!!!!!!

GEACHTE TOEKOMSTIGE PATIENTJES VAN MIJ,gemeengemeengemeen
IK HEB EEN VERZOEK AAN IEDER DIE DEZE BRIEF ZOU WILLEN LEZEN.
EEN VAN DE MOEILIJKSTE PATIENTEN VAN MIJ,MR.LOVE(OOK WEL SVENSON DE SLOPER UIT ZWEDEN) IS VANDAAG JARIG.!!!!!!!!!!!!!gemeengemeengemeengemeen
ik ken mijn patient al ongeveer 16 jaar,en al die tijd zag hij mij als satan. hij verkondigde zijn geloof met de bijbel in zijn linkse hand en een boksbeugel in zijn rechtse hand.
afgelopen vrijdag tijdens een huisbezoek viel mijn patient mij aan en belandde dr kronkel in de afvalbak.gemeenverwardgemeenbah!bah!bah!
wat is nu eigenlijk mijn bedoeling met deze brief? ik hoop dat ieder die dit leest, de moeite doet om mijn patient vandaag een berichtje te sturen en hem te feliciteren.
hij heeft gisteren ook aangegeven dat hij vanaf zijn verjaardag ,dus vanaf vandaag zou gaan stoppen met blowen.
hoe meer mensen hem gaan feliciteren en steunen bij zijn poging om clean te worden, des meer zelfvertrouwen krijgt met patient. hij is namelijk zeer onzeker kereltje.bah!bah!bah! die de nodige steun kan gebruiken.
dus lieve patienten, klim met jullie luie reet achter jullie pc, en feliciteer mr love met zijn 38 jaar en steun hem bij zijn therapeutische behandeling.
als deze behandeling met jullie niet lukt, dan moet het kronkelteam overgaan op shocktherapie.en dit is waar mr love angstig voor is.
als mr love over twee maanden nog clean is, dan zal hij wel doorgroeien naar volledig clean.
als dank zal dr kronkel een etentje gaan verloten onder de inzenders die hem het meest,hardst hebben proberen te steunen. jullie mogen zelf bepalen waar er wordt gegeten en mr love zal dan met plezier de rekening gaan betalen.gemeengemeenverwardgemeengemeen
immers een week niet blowen ,en hij heeft zijn etentje al bij elkaar verdiend.
mensen laat dr kronkel en mr love niet in de steek en schrijf en steun ons in dit project. SCHRIJF!!!!!!!!!!nahnah nahnahnahnahnahnah
schrijf mr love deze ex afgedwaalde verdwaasde moslimdwaas die alles al gedaan heeft om zijn leven,lichaam te verwoesten,deze afvallige heeft het licht hopelijk gezien.OF IS HET WEER EEN AFLEIDINGSMANOEVRE VAN DEZE AFVALLIGE HOND VAN SATAN.nahnah
om met de woorden van mr love te spreken, ga heen en vermenigvuldig u,ja daar weet hij alles van.
MR LOVE EEN PRETTIGE DAG TOEGEWENST ,EN OP NAAR EEN CLEAN VERVOLG IN UW LEVEN., DAN MAAKT U EINDELIJK QWEER KANS OP EEN LEVEN BUITEN DE INRICHTING,.
GROETEN HET KRONKELTEAM.


PS, VOOR EVENTUELE PATIENTEN DIE ZICH TOT MIJ WILLEN WENDEN, MIJN CONSULT IS GRATIS.VOOR VERVOLGBEHANDELINGEN ZOALS SHOCKTHERAPIE,ISOLATIE ENZ, DEZE KOSTEN ZIJN OOK GRATIS.
DUS AFVALLIGEN VAN GOD ,LAAT U NIET WEERHOUDEN EN KLIM ACHTER DE PC EN MELDT JE VRIJWILLG AAN.nahnahnahnahnahnahnahnahnahnahnahnahnahnah
21 nov 2004 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van dr kronkel
dr kronkel, man, 66 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende