Paranormale dingen en depressies, what to do?

Heey iedereen,

Dit blog gaat eigenlijk over de weblog van LeZer. Die had een stukje over Reiki neer gezet. Ik heb daar natuurlijk een hele mening over en allerlei dingen schoten mij te binnen.
Wat ik ook al in 1 van mijn reacties schreef: Als je een depressie hebt dan is er bijna niks wat met paranormale dingen te maken heeft wat je kan helpen. Onthoud dat echt goed!
Denk dus niet dat je als je pijn weg haalt je ook geestelijk pijn weg kan halen. Dat is echt niet zo. Zelfs de pijn zelf haal je niet weg. Je haalt de symptomen weg.
voorbeeld:
Jij breekt je been en gaat naar iemand die pijn weg kan halen en zegt kan je mijn pijn weghalen?(je zit wel al in gips) Diegene zegt ja tuurlijk. Legt zijn hand erop of doet healing(dat is zonder aanraking) en je pijn is weg. Voor hoelang hangt denk ik van de genezer en de piojn af. Maar bij een gebroken been komt de pijn de volgende dag gewoon weer terug. Het is dus maar tijdelijk. Het been zal echt moeten herstellen.

Ik schreef dat er bijna niks paranormaals is wat je kan helpen bij een depressie of een dipje. Het kan wel de oorzaak zijn. Je kan hoogsensitief zijn. Hooggevoelig dus. Je neemt meer emoties op of neemt ze over. Ik citeer een stukje uit een boek wat ik heb erover:
"Hoogsensitieve volwassenen en kinderen hebben last van een gevoel van een te grote kwetsbaarheid voor de vaak overweldigende input doe op hen afkomt. Ze voelen stemmingen van anderen sterk aan, laten die te veel to en raken sneller dan de meeste mensen 'uit hun doen'."
Herken je jezelf hierin dan mag je mijn pb-en en geef ik je de titel van het boek of je googled 'hoogsensitivieit'.

Verder, als je dingen gaat doen op paranormaal gebied moet je ook niet schrikken als je ineens meer kan. Je gaat je open staan voor dingen waarvan je misschien niet eens wist dat het bestond. Denk goed na wat je doet.

Kus, Tess
14 sep 2006 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van rugby_girl
rugby_girl, vrouw, 34 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende