player ?

Hey, ik heb maandenlang getwijfeld over een jongen die ik heb leren kennen.
Hij was superleuk,lief, knap en ik was stapelgek op hem ..
Maar na een tijdje kwam ik er achter dat hij ook verliefd op mij was, na dat we het van elkaar wisten hebben we elkaar zolang niet meer gesproken.
Hij kreeg een maand later een vriendin, ze was een heel mooi meisje verdrietig.
Dus ik dacht dat hij me allang vergeten was maar hij vroeg plotseling of ik weer met hem wou afspreken.
Natuurlijk deed ik dat en die dag later had ik het heel gezellig met hem.
Maar die dag daarna rond 11:00 in de ochtend vroeg hij me in de ochtend 'hey lekkerding kom je naar me huis ik ben alleen thuis' ik dacht van 'HALLO je hebt een vriendinnetje hoor' maar ik ging zo-ie-zo niet want ik was pas wakker.
Dus die middag praatte hij weer tegen me op whatsapp en zei 'wat zouden we gaan doen als je wel gekomen was blozen?' en ik zei 'ik weet niet , het is jou huis jij weet toch wat er te doen valt dus wat zou jij willen doen' hij antwoordde daarop met 'ik zou met je willen knuffelen blozen , en jij' dus ik antwoordde terug met 'ik zou willen kroelen met je blozen'' dus hij antwoordde weer terug met 'jaa erg vrolijk en naar bed gaan blozen' maar daar schrok ik wel van want hij bedriegt z'n vriendinnetje nu wel.., maar omdat ik nog verliefd op hem was vond ik het niet zo erg blozen.
Ik heb er heel lang over na gedacht of ik het wel of niet zou doen, dit was mijn antwoord naar hem 'hey, ik heb er nog over na gedacht of ik het nog wil doen maar ik wil het niet want ik vind mezelf nog te jong en jij hebt natuurlijk nog een vriendinnetje en dat vind ik ook niet oke !'
Hij antwoordde toen alleen met 'oke is goed schatje, maar als je de volgende keer wel wilt neem dan wel condooms mee knipoog'.
Daar ben ik niet op ingegaan en ik heb hem een hele tijd niet meer gesproken.
Na een tijdje was het uit met zijn vriendinnetje en kwam hij weer naar me toe met 'Heeey schatjee het is uit dus wil je het nu doen ? xxx', daar ben ik ook niet op ingegaan.
Ik zie nu pas in hoe fout ik bezig was, ik had nooit met hem mogen knuffelen en kroelen terwijl hij met iemand anders had, want ik stel me nu pas voor hoe ik me zou voelen als ik zijn vriendinnetje was en hij met iemand anders aan het kroelen was..
Ik weet nu hoe ik het ga aan pakken wanneer ik weer in zo'n situatie kom.
Ik spreek hem af en toe nog wel eens want hij heeft ook van z'n fouten geleerd,
en we zijn nog steeds hele goeie vrienden van elkaar vrolijk.
03 nov 2012 - bewerkt op 03 nov 2012 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van BOTERHAMx
BOTERHAMx, vrouw, 25 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende