Project S

Er zijn op het moment 4 dingen die ik graag in mijn leven zou willen veranderen en ze beginnen allemaal met een S:

1) Schoonmaken. Mijn huis is een bende, en vies, tegen het onhygiënische aan. Dat moet anders.
2) Schermen. Op mijn werk zit ik de hele dag achter de computer. Tijdens het koken zet ik een serie aan. Tijdens het eten kijken mijn man en ik een film. Na het eten zit ik ook op mijn computer of iPad. Conclusie: wanneer ik niet slaap zit ik gewoon continu naar een scherm te kijken. Ik wil echter lezen, tekenen... en natuurlijk de andere dingen in dit lijstje.
3) Sporten. Ik fiets naar m'n werk, yadda yadda yadda, maar echt sporten doe ik niet. Mijn conditie is slecht en ik heb over het algemeen geen vertrouwen in mijn lichaam. Ik wil sterk zijn, ik wil snel kunnen rennen (of eh... überhaupt kunnen rennen), ik wil iemand met slechte bedoelingen de baas kunnen zijn, ik wil ergens overheen kunnen springen, ik wil een hele dag ergens naartoe kunnen fietsen, ik wil ergens aan kunnen hangen, én ik wil lenig zijn.
4) Sociaal leven. Haha. Ik heb nooit veel vrienden gehad maar de laatste tijd verlies ik alleen maar vrienden en komen er geen nieuwe meer bij. Niet omdat ik ruzie maak hoor, nee, gewoon, ze verhuizen weg of opeens heb ik ze al zó lang niet meer gesproken dat het ongemakkelijk is om weer met ze af te spreken. Ik zie nu maximaal twee keer per maand iemand los van mijn collega's en familie en dat vind ik benauwend met het oog op de toekomst.

Plan van aanpak: heb ik nog niet. Dat is stap 1. Misschien komt dat morgen.
13 apr 2017 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Cecilia
Cecilia, vrouw, 34 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende