raar en toch niet erg

Ik zit al een sinds ik thuis te zeiken dat ik zo'n zin heb in een blowtje, mn ma was et zat.
Dus net naar de dichtbijzijnde shop geweest, ik mocht niet naar binnennahnah Dus ik braaf buiten wachten. M'n ma kwam naar buiten en het enige wat ze kon zeggen was:'Hopelijk hebben geen bekenden et gezien! Ik schaam me zo!'
Maar ik vind het super tof van dr dat ze het voor me wilde doen... ik bedoel, misschien ben ik toch een klein beetje verslaafd enzo. Maar ik word er gewoon super rustig van en tot +/- twee weken erna voel ik me gewoon nog veel beter... en janahnahdan wordt het wel weer tijd voor de volgende.
Maar het is nog best veel en ik rook alleen maar pretjes, dus ik kan weer even vooruit(gelukkig). Natuurlijk net de chocola-afdeling van de AH leegekochtknipoog hoort erbij.

Verder zijn we het huis aan het opruimen, nu bezig met de vooraadkast(ik heb ff pauzeknipoog). Echt te vies gewoon:s Net twe potjes met pesto weggeflikkerd die goed waren tot 2003!!!!!!!!Pasta tot 2006 enz... kun je zien hoe vaak wij opruimennahnah
We gaan ook mijn kamer verwisselen met een grotere zodat mn ma's oude tweepersoonsbed erin past. Wel vet, want mijn nieuwe kamertje gaat opnieuw geverfd worden en er zit nu half afgescheurd behang. En ik mag graffiti oefenen op het ouwe behangerg vrolijk Het is superlang geleden dat ik ook maar een bus heb vastgehouden.

Ook is alles weer helemaal goed tussen mij en m'n lieve jongetje, ik ga hem morgen ophalen van school en dan gaan we 's avonds samen pizza maken. En misschien als we nog een gaatje kunnen vinden....
Maar ik ga echt wel mijn best doen om niet meer zo stom te doen met m'n medicatie. Hij vind het gewoon eng.. geen wonder, ik ga soms heel erg schokken zegt hij, of ik ga simpelweg van mn stokje.
Ik ga uberhaupt proberen me meer aan mn grenzen te houden, met alles.

Eigenlijk een heel positief berichtje dus!erg vrolijk Het is raar... maar ik verbiedt mezelf nu gewoon om op te gaan in mijn depressie. Het zit tenslotte in je hoofd, het lijkt wel een veslaving. In het begin was het bijna niet te doen, maar nu zie ik in dat ik grotendeels zelf bepaal hoe mijn leven eruit ziet.
29 jul 2008 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Leith
Leith, vrouw, 33 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende