Rechtzaak t-mobile

Tja ik heb me financieën flink verkloot, simpel weg door dat ik tijd werkloos ben geweest en dan de rekeningen laat liggen omdat je niet weet hoelang je geen inkomsten heb. (de meeste mensen zeggen dan daar heb je tog een uitkering voor, dat klopt, maar niet als je zelf ontslag heb genomen)

Ik probeer me schulden nu gewoon allemaal af te lossen maar dat gaat niet heel makkelijk, als je maar €735 per maand te besteden heb en je op je zelf woont.

Dus nu heb ik woensdag dus een rechtzaak van t-mobil heb 1 keer een rekening van +/- € 700,- heb gehad en dat kon ik niet betalen. Die hoogte van me abbo kwam omdat ik tijdens het slapen iemand heb zitten bellen in het buitenland... Ben er best wel zenuwachtig voor heb ut nog nooit mee gemaakt maar wil er opzeker heen gaan omdat ik anders zowiezo verlies en dan nog meer kosten aan me broek krijg.

Heb al 1 keer eerder een betalings afspraak gemaakt met het incasso bureau maar dat ging hem niet worden, ze wilden dat ik minimaal €150,- per maand ging betalen. Dat red ik dus nooit met zo'n laag inkomen. Heb gister een overzicht gemaakt met me inkomsten en uitgaven, dat zag er niet heel best uit, ik hou per maand 125 euro over om van te leven en dan moet deze aflossing er ook nog bij.

Heb net een overzicht gemaakt van me totaal schulden en daar schok ik echt van... Het totale schuld is bijna 4500 euro, en ze willen allemaal dat ik afbetaal... Dus ik begin maar bij diegene die het meest bedreigenste is..
24 mrt 2011 - bewerkt op 24 mrt 2011 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Tonytje
Tonytje, man, 33 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende