Rotdag

Hallo

Zoals de titel al doet vermoeden heb ik vandaag een rotdag.
Ik voel me gewoon zo emotioneel vandaag en zo shitty.
Het begon ermee dat ik normaal vandaag ging schaatsen met me vriendinnen en het lief van een vriendin. Maar opeens zegt die ene vriendin van me dat het eigenlijk wel erg is dat we gingen, terwijl er drie mensen die we hadden uitgenodigd niet konden. Dus dacht ik om twee keer te gaan maar dat was echt wel duur aangezien het 9 euro kost per keer.
Dus besloten we om een andere keer te gaan maar toen zei mijn vriendin (met haar lief die meeging) dat ze zowiezo ging gaan, met haar lief dan, of we mee zouden gaan of niet. Maar we konden het nog niet beslissen maar uiteindelijk belde ze me en zei ik dat we niet meegingen. Ik voelde me echt slecht omdat ja... Dit was onze afspraak en dan opeens zeg ik dat ik niet mee ga...
Maar op zich kon ik ook nooit op tijd zijn. Mijn moeder moet altijd, voor een of andere reden, zeer laat beginnen koken, wanneer ik afgesproken heb. Soms haal ik zelfs 3 uur niet!
Maar aan de telefoon hoorde ik echt dat ze het erg vond ook al zei ze van niet. Ik voel me echt een verschrikkelijke vriendin :/
Vanaf toen was eigenlijk mijn dag verpest. Het lief van mijn vriendin probeerde me te overhalen, maar ja ik kon moeilijk achter de rug van de andere vriendin die meeging normaal, toch mee gaan. Trouwens, ik zou me toch alleen het derde wiel aan de wagen voelen. Ik zei dat we gewoon een andere keer moesten gaan, wanneer iedereen kon en toen stuurde hij "wie weet gaan wij dan niet meer mee"
Auch. Het speet me echt zo hard dat ik niet meer mee ging, maar de waarheid was dat ik eigenlijk gewoon geen zin had om iets te doen vandaag.

Bleek dat ze uiteindelijk toch niet zijn gaan schaatsen. Daardoor voel ik me toch iets beter.

Daarna moest ik gaan wandelen met mijn ouders, maar ik wou niet mee. Ze lieten me geen keuze en 'sleurden' me mee.

Op een dag als deze iets doen waar je echt geen zin in hebt is echt hel.
Dan wil je gewoon echt wenen en zeggen dat ze je met rust moeten laten.

Ik hoop dat ik me morgen beter voel.
Bijna nieuwjaar !

XXX
29 dec 2013 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Katieboe
Katieboe, vrouw, 26 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende