ruzie&smoor verliefd

hoi,
ik moet een dansje maken met 6 kinderen uit mijn klas, ik moest de lijding geven omdat ik aan topsport op het gebied van hiphop doe.
eerst was er al gezeur over dat 2 meisjes niet wou dat ik de lijding nam, maar het moest van de docent.
en vandaag kwam er ruzie. toen ik dat dansje probeerde aanteleren ging het al helemaal mis niemand deed mee, behalve mijn beste vriend en geloof het of niet maar dat is ook mijn ex. nou omdat niemand meedee zij ik dat ze mee moesten doen. en 1 van die 2 meisjes zij zo van; nee ik ken niks. en toen zij mijn beste vriend; omdat je ook nooit meedoet. en toen begon de ruzie. en er kwamen allemaal roddels uit dat ik met mijn beste vriend zou hebben gehuild, terwijl ik bijna nooit huil en er niks mee te maken had, allemaal van zulke roddels. ik vond natuurlijk dat mijn beste vriend gelijk had, want wat hij zij was waar. hij liep weg ik liep toen achter hem aan en zij dat ik hem geloofde. maar blijkbaar stond iemand ons afteluisteren, en heeft het gezegd tegen dat ene meisje, het meisje is nu verschrikkelijk boos op mijn en mijn vrien.... wat moet ik doen?

en ik ben te weten gekomen dat mijn bestevriendex weer smoorverliefd op me is, en ik eerlijk gezegd ook op hem.... maar hij zij tegen iemand dat hij verliefd op me is.. maar liever vrienden wilt blijven, hij weet niet dat ik dit weet en dat ik verliefd op hem ben.
maar ik stroomover van de vlinders in mijn buik, kon ik ze maar weggeven ik ben zoooooo smoor verliefd maar wat moet ik nu doen
reageer please......
12 feb 2013 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van sweetitaly
sweetitaly, vrouw, 23 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende