Samen gedouched

Nou, ik heb lekker simpel gedaan met het Indisch food en heb gewoon voor lekkere old skool nasi gekozen. De pot op met allemaal moeilijk doen voor het eten, ik had geen zin in zo’n gedetailleerd dinner. Morgen trouwens ook niet want als het mooi weer is ga ik proberen lekker te bbqen. Nja, Mark gaat dan lekker bbqen. Ik laat dat vlees altijd zo mooi zwart worden waarna je er iemand z’n kop mee in kunt slaan blozen. Ik ben toch ook zó goed in bbqen, niet normaal. Maar goed, de nasi was wel goed gegaan, is ook zo makkelijk, hoe kan zoiets simpels nou fout gaan ? ( in mijn geval dan. )

Na het eten ben ik gewoon lekker gaan douchen want het was toch stiekem best wel warm en ik ben toen flink gaan zweten ( ik zweet de laatste tijd echt gruwelijk veel, gewoon niet normaal ). Ik voelde me best wel ranzig dus gewoon eventjes snel douchen vond ik een hele goede oplossing voor mezelf. Sta ik onder de douche, komt Mark opeens binnen gelopen zonder te kloppen en komt hij bij me onder de douche staan. Ik vond het best wel schattig van hem want hij weet dat ik me nu echt gruwelijk lelijk vind nu ik best wel wat dikker wordt en best veel aankom. Dus hij kwam bij me staan en bekeek me eens goed en hij vond die ‘lovehandles’ wel mooi bij me staan. Ergens heel puberaal maar ik vond het zo ongelooflijk lief van hem ! verliefd
Wow, wat kunnen wij soms toch nog lekker puberaal zijn ookal ben ik 24 en hij alweer 25 knipoog

Ik wou eigenlijk nog de stad ingaan om lekker met een vriendin naar een kroeg te gaan om even gezellig bij te praten maar uiteindelijk had ik daar helemaal geen zin meer in dus ik heb haar maar afgemeld. Ik vond het wel jammer maar ik had opeens zo’n zin om bij Mark te blijven ( ik zou niet weten waarom ). Dus we hebben samen de hele avond lekker op de bank geknuffeld. Echt heerlijk om zo lekker weer eens samen te knuffelen met elkaar !

Zometeen weer lekker ons bedje induiken. Ben alleen bang dat ik erg snel in slaap zal vallen terwijl Mark nog lang op zal willen blijven. Ach, dan zet ik de tv wel aan, met dat ding aan kan ik toch niet slapen.
21 aug 2010 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Meago
Meago, vrouw, 38 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende