samenvatting

heeyy hallo!

Tis weer een tijdje geleden, dus ik zal maar een samenvatting maken van wat er de afgelopen tijd gebeurd is.

Mijn moeder is sinds afgelopen vrijdag uit het ziekenhuis. De ziekte heeft een klein stukje in haar hoofd kapot gemaakt waardoor ze dus dan weer depressief is en dan weer niet... Je kan het een beetje vergelijken met epilepsie maar dan met depressies (alleen volgen de aanvallen elkaar minder snel op en verwoest het de rest van je hersenen niet (naar het schijnt)).
Dus daar zijn we ook weer mooi klaar mee!
Alhoewel de medicijnen wel goed hun werk doen, ze is al 2 weken niet meer depri meer geweest.

Tussen me vriend en mij schommelt het wel heel erg (meer vanaf mijn kant dan van de zijne geloof ik maar goed...) Het ene moment ben ik dolgelukkig en het andere moment diep ongelukkig... Nu ben ik dus op dat ongelukkige moment, maar inshAllah lossen we dat ook weer op!

Denet heb ik een poster 'ontworpen' met een foto-programma, met allemaal foto's van özcan deniz (een turkse zanger en acteur, en mijn favoriet). Ik vond hem heel leuk geworden, nu moet ik um alleen nog af laten drukken. Ik ben benieuwd hoe hij er dan uit ziet... ik hoop niet dat het erg korrelig wordt, maar meer pixels kon ik er net meer in krijgen verward maar goed dat zien we vanzelf wel.

Ik heb het koud en ik ruik lekker eten (we eten Griekse Kofta, uit zo'n knorr-pak)! Ik ga vanavond vroeg naar bed denk ik want me ogen vallen nu al weer bijna dicht!
Gisteravond was ik bij me zus en hebben we de hele avond spelletjes gespeeld. Ik had een nieuw spel gekocht "een tegen 100", dat is ook op tv, en daar is dus ook een bordspel van. Ik vond het heel erg leuk, het lijkt allemaal zo makkelijk, maar het is echt tricky hoor! Hihi, de vriend van me zus heeft alle potjes gewonnen...
En we hebben ook een soort Jenga gespeelt, alleen van verschillende soorten blokjes. Het echte spel heeft alleen maar hout, maar dit had hout, gelakt hout, glas, kurk.. dus dan was het extra moeilijk, en daarbij hebben we allemaal een keer verloren.
Maarja, daardoor lag ik dus wel laat op me bed, en mijn biologische wekker gaat standaard om 07.15 af, of het nou weekend is of niet...
Hihi dus ik denk dat ik er maar vroeg in duik vanavond.

Nou mensen, dit was het weer even, ik hoop dat ik snel weer een beetje tijd heb om te schrijven!!

DOEI!!!!!!!!

Dikke kus, ikke
06 mrt 2005 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van sugarkiz
sugarkiz, vrouw, 38 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende