school,vriendinnen,leren, het combineren....

Eigenlijk zou ik nu me duits moeten doornemen wat heb maandag een so en ik sta er een onvoldoende voor dus moet hem echt ophalen! Eigenlijk zo ik donderdag al beginnen met leren (vaders idee) maar dat is toen niet gelukt. Ik ben snel afgeleidt en denk snel: ach boeie kan ook later, of kan morgen ook nog. Nu heb ik dus nog steeds niet geleerd en ga ik dat waarschijnlijk weer doen op het laatste moment wat er dom is.

Van de week lag er een handdoek met chocolade vlekken der in op het aanrecht. Maar ik en mijn zusjes waren het niet, zover ik weet. Wat ik trouwens eigenlijk wel zeker weet. En gisteravond vertelde ze dat dus aan haar dochter A. Ja er verdwijnt en gebeurd hier van alles maar jullie weten van niks tegen mij en me zusjes. Ik had kon der wel wat doen. Zij denkt altijd dat ik en mijn zusjes het zijn maar A. kan der ook wat van, maar wij krijgen altijd de schuld. Ik word er zo gek van.

Dit hele weekend zit ik natuurlijk saai thuis want me vriendinnen wonen in een ander dorp. En zij vragen mij niet om af te spreken en ik niet met hun.. Ik weet ik kan natuurlijk ook actie ondernemen, maar ik ben altijd degene die dat doet, het zou ook weleens fijn zijn als zij het vroegen. Dat zou me een fijn gevoel geven.
Denk dat ik vanavond wel iemand ga sms'en of we morgenavond naar de film gaan ofzo. En dan overdag me hw maken en leren. Hoewel ik beter zometeen ook kan gaan beginnen, als ik gemotiveerd ben..


xoxo
14 jan 2012 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van nootjes
nootjes, vrouw, 27 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende