Sex

Ik denk dat we met deze titel veel gelezen zullen worden knipoog

Sex. Het meest besproken onderwerp ter wereld. Ook het onderwerp waar de meeste grappen over gemaakt worden. Liedjes gaan erover, hopen boeken zijn erover geschreven (al dan niet onderwijzend over de kennis van het sexuele of over de uitvoering ervan), in films zit sex, in reclame zie je sex, mannen denken om de 7 (?) sec aan sex, ...

Altijd en overal sex sex sex !

Sexboek, sexspeeltje, sexfilm, sexuoloog, sexscène, sexy, sexshop, sex-appeal, sexclub

Ook hier op Mydi. De entries met een sexueel getinte titel worden het meest gelezen.

Jammer dat sex zo gecommercialiseerd wordt. Sla een krant open en je vind er hopen sexadvertenties, gaande van call-girls tot erotische massages, van loverboys tot telefoonsex.

Het schijnt dat men ook steeds jonger aan sex begint. Men is er ook veel vrijer over. Tegenwoordig blijven de vriendjes bij dochterlief slapen terwijl pa en ma in de kamer ernaast liggen. (Daar had ik niet moeten mee afkomen !)

Algemeen word aangenomen dat een man meer behoeft heeft aan sex dan een vrouw en volgens een bekende Belgische sexuologe is dat nog een overblijfsel van uit de oertijd. Een man wil jagen en domineren en natuurlijk ook voortplanten en voor de voortplanten is nu juist sex nodig.
24 jun 2004 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Ik
Ik, vrouw, 54 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende