Slaapdagboekje dag 3a

Het klopt wat ik dacht, dat Ryan zou slapen tot de laatste voeding. Hij is nog eventjes wakker geweest rond 10 uur, maar speentje in zn mond en hij sliep weer.

Ryan werd om 12 uur snachts wakker voor de laatste voeding. Toen is hij gelijk weer gaan slapen, tot 3 uur. Gepakt, getroost en neergelegd. Je kent het nu zo onderhand wel. Hoe het daarna verder ging kan ik niet heel goed meer herinneren. Ik geloof dat hij om half 6 wakker werd. Dus steeds weer wakker in zijn bedje gelegd, en hij viel ook steeds weer opnieuw in slaap. Maar werd ook steeds weer opnieuw wakker. Om half 7 heb ik hem pas weer gevoed, en daarna ging hij ook weer snel slapen. Niet lang daarna, ik dacht 8 uur, werd hij weer wakker. Speentje in zn mondje, en hij sliep weer. Om half 9 werd Ryan weer wakker, en toen waren Remon en ik ook al wakker geworden.


Vanochtend ging hij weer slapen om 10 voor 10, tot half 11. Toen zijn Remon, ik en Ryan met onze honden een heel stuk wezen lopen. Toen is hij ook nog eventjes in slaap gevallen, maar ik weet niet meer zo goed hoe laat dat was en hoelang. Ik denk een kwartiertje ofzo.

Hij is net weer in slaap gevallen, dat was om kwart voor 1.

Het ging al beter als gister, dus ik geloof dat het werkt...
05 okt 2010 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Danielle18
Danielle18, vrouw, 32 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende