sorry kan het niet laten, jp zit op TV onzin te bl

Op 18 juni 2004 hebben de staatshoofden en regeringsleiders van alle EU-lidstaten een akkoord bereikt over de inhoud van het Verdrag tot vaststelling van een Grondwet voor Europa. Dit Verdrag hebben zij op 29 oktober 2004 ceremonieel ondertekend in Rome. Het Verdrag treedt echter pas in werking als de volksvertegenwoordigingen van alle lidstaten hun goedkeuring hebben verleend, bij voorkeur vóór 1 november 2006. Voor deze goedkeuring kennen alle lidstaten een eigen parlementaire procedure, een referendum of een combinatie van beide. (text referendum commissie)

gezien frankrijk het verworpen heeft
wat is het nut om nu door te gaan met het referendum als het verdrag niet door kan gaan ?

of is het addertje onder het gras dat er voor de eind datum in frankerijk of in andere lid staten een tweede mogelijkheid is het door te drukken ?

(hier is het referendum niet bindend dus zal net als met verkiezingen niet geheel correct (democratisch) gehandeld worden naar de wil van het volk)

ik weet eigelijk niet wat het nut is van die stemming morgen....

en de politiek en media zwijgen over het nut nu frankrijk het af heeft gewezen en het NIET door zou mogen gaan......

(los van mijn stem keuze lijkt het mij een verraad naar de regels en dus de mensen van europa om morgen te stemmen gezien het geen nut lijkt te dienen anders dan een meting die mij in deze niet correct lijkt gezien het onderwerp zinloos lijkt / is )

JP balkenende is nu op tv en hij praat als of het nog steeds van europees belang is, maar na frankrijk is het toch gezonken ??
moet hij niet treuren en zeggen, sorry het is eigelijk zinloos nu te stemmen voor of tegen de grond wet want het gaat niet door

hij legt zich niet publiekelijk neer bij de politieke nederlaag geleden in frankrijk

31 mei 2005 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van monster
monster, man, 47 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende