speurtocht tips?

Mijn moeder was met 13 kinderen vroeger, allemaal zijn ze getrouwd en hebben kinderen. Zelfs de kinderen hebben weer kinderen en zijn dus mijn achterneefjes /-nichtjes. Inmiddels zijn er al behoorlijk wat mensen overleden uit de familie, maar gelukkig zijn er nog veel meer springlevend! In totaal zijn we met zo'n 110 personen en deze zijn tussen de 0 en 75 jaar oud!

Om de twee jaar hebben we een familiedag, welke steeds georganiseerd wordt door een nieuw gezin. Dit zodat we elkaar weer eens zien en spreken, want met zo'n grote familie zie je elkaar ook niet iedere dag.
En nu raden jullie het vast al.... Dit jaar is het onze beurt!

Morgen ga ik dus samen met mijn nichtje een speurtocht uitzetten in het dorp waar mijn moeder vroeger woonde (hoe afgezaagd wil je het hebben, want dit doen we altijd!). Maar goed, leuk en aardig: alle leuke ideeen zijn al gedaan: Fotospeurtocht, GPS speurtocht, varen tijdens de speurtocht etc.. Nu willen wij morgen een 'normale' speurtocht gaan maken, met daarin leuke foto's van dingen die met de familie te maken hebben, wat leuke opdrachten, verschillende vragen en leuke grappige dingen..

Mijn vraag: heeft een van jullie misschien nog leuke tips? Een leuke opdracht (liever niet afgezaagd spijkerpoepen, koekhappen, ezeltje-prik en ga zo maar door), een grappige opdracht of iets anders leuks?! Dan hoor ik dat heeeeel graag!

Thanx! vrolijk
03 jun 2011 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van marcha
marcha, vrouw, 38 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende