Step Up!!

Goed. Ik ga verder bij waar ik gisteren eindigde.. Me mams kwam om 10 u. thuis & ik lag dus al op bed, maar kon niet slapen. Super erge knallende koppijn van het huilen maar de paracetemol was op.. In ieder geval, me mams zei dat ze zich heel rot voelde erover omdat ik nou verdrietig was en dat het d'r speet en blablabla. Toen ging ze d'r nieuwe kleren showen, die ik niet kon zien omdat het én donker was én ik me lenzen al uit had. Ze had ook twee shirtjes voor mij meegenomen, maar dat kon me niet schelen.
& Nu maakt ze het goed met een avondje bios. Vanaaf zit ik in Pathé, naar Step Up te kijken, haha! Lijkt me echt een leuke film, wilde er al heen, dus dit komt mooi uit hè. (Geluk bij een Ongeluk noemen ze dat toch?)

Ojaa, de shirtjes zijn trouwens erg leuk, nou ja, eentje dan. Het is een soort eh.. shirtje slash vestje. Beetje gepofte mouwtjes, laag uitgesneden, dan in het midden met drie rode knoopjes vast en onder weer los zeg maar. En het is rood met grijs gestreept.. Eronder een grijs topje en ik zie d'r fab uit, als ik het zelf, haha!
Ik zag vandaag een meisje met hetzelfde shirtje, maar dan met een wit topje eronder, stond niet mooi.

Morgen vertel ik wel hoe de film was.. Als ik tijd heb dan, ik moet ook nog shoppen met Ilse!

Ohjaa, ik was trouwens vandaag met Marianne gaan kanoën! Echt héérlijk weer, we hebben gewoon broekspijpen opgerold, benen languit strekken en van het zonnetje genieten! Heerlijk zomergevoel.. Ik wil opeens geen najaar meer!
Ach, in februari weekje Mexico, ook niet verkeerd! Haha..
08 sep 2006 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Chickieee
Chickieee, vrouw, 33 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende