Crea Bea

Nee, niet ik, maar Ilse. Echt super lieve, leuke meid, maar oo boy, ga never nooit met d'r shoppen, haha.
Ah nee, ik overdrijf, we hebben echt een leuke middag gehad! Lekker gek doen, leuke jongens tegenkomen (!!), gebakje eten & caffé latte drinken, enz. Ohja, en we hebben ook nog allerlei winkels gezien knipoog.
Anyway, een echt modepopje, fashionista in hart en nieren ben ik niet. Ik bedoel, ik vind zo'n middagje gewellldig gezellig, ik doe het ook echt graag. Maar als ik weer met niks terugga, maakt dat me niks uit. Ik heb lekker gekeken, gepast, gelachen, gekwebbeld, gegeten (ook very belangrijk!).. kortom, ik ben als ik met nog een volle portomonnee en lege handen thuiskom, nog steeds in een stralend humeur.

Ilse niet. Ze gaat shoppen dus ze móet en zál iets kopen. Na drie keer dezelfde winkel in geweest te zijn, zucht ze voor de zoveelste keer: 'Ik moet toch écht iets kopen.. Zullen we daar nog maar een keer voor de zekerheid kijken?'
Hilááárisch! Vond zij trouwens niet. Helemaal chago omdat ze niks kon vinden.
Uiteindelijk voor de 3e x naar de H&M, 25 rondjes rondgesjokt (ik overdrijf misschien een klein beetje), koopt ze toch maar een afschuwelijk shirtje 'om maar wat gekocht te hebben'. Zij blij en ik ook nog steeds!

Vanavond ga ik niks doen. Ohja, wel, ik ga tekenen (huiswerk).
& niet dat ik nou zo'n tekentalent ben, maar ik moest toch iets kiezen. En aangezien ik wiskunde A2, frans en M&O écht niet kan en nooit zal kunnen ook, werd het toch maar tekenen.

Hmm, en daarna ga ik misschien wel meteen de collage voor CKV maken. Kijk, dát vind ik nou wel leuk om te doen. Simpelweg knippen en plakken. Geef mij een stapel tijdschriften en een schaar en ik ben úúren zoet! Gewellldig.
09 sep 2006 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Chickieee
Chickieee, vrouw, 33 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende