StuiterDiertje v1

Mja net thuis van het werk + een computer fixen. Net heerlijk over de weggecruised vrolijk de Duitse wegen zijn relax geen verlichting en als je zelf dan ook je licht uitramt dan is dat een geweldig gevoel. goed concentreren op de weg en heerlijk racen erg vrolijk Alhoewel dat concentreren dan wel weer niet zo heel goed ging want ik zit nog steeds veel te denken, over alles, over iedereen, over de situatie van nu, de situatie die komen gaat, de mensen die me gaan leren kennen, hoe mensen gaan reageren op mij,of mensen mij nog wel gaan begrijpen, of dat ze alleen maar doen alsof en me toch een of andere klootzak vinden. of ik niet te hoge eisen aan mijzelf stel. of ik niet te lang lief blijf, of ik niet te aggressief word als mensen me een paar keer getergt hebben. of ik niet gewoon moet veranderen. of ik een relatie wel stand kan laten houden, welke punten ik mis,welke kwaliteiten ik eigenlijk wel zou hebben? (geen) Of ik voor iemand onmisbaar kan zijn. Fock off allemaal dingen die me continu bezighouden. Voorheen was dit allemaal anders, ik kon dit wel overgenomen hebben van iemand ofzo.. Ik weet het het niet....

Ik weet wel dat ik net na veel ge-erger aan mezelf ff iemand n excuus gemaakt heb omdat ik gewoonweg vaak heel grof de hoek om kom enzo..

Ik weet ook dat ik net wel eventjes kon glimlachen en toch mijn pretoogjes weer even kon laten dansen. 50 euro voor het maken van een pc! mijn Qbase ticket gratis verdient door gewoon een pc te maken AWESOME!

But the happiness fades away quickly when i think about all the other things... I Just had to fall & lose it all.. (Again!)

Listening -> Coldplay - Clocks
Thinking about -> The meaning of my life..
Doing -> Shit..

Cya.. Stuiterdiertje verdrietig
21 jul 2004 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van MaVeJuH
MaVeJuH, man, 40 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende